Azizesoran teşekkür ederim ben doktorumdan çok memnunu.Ben hastane olarak Malatya’da ki fiyatları merak etmiştim

Ceydakrtpe22 Sezeryanı siz mi istediniz Ceyda hanım bende çok düşünüyorum acaba normal mi sezeryan mı yapsam diye

Sibel44k Benim muane ücretim 1250₺ doğum şu an 20 binmiş ama benim doğumuma kadar 30 u bulur

Hilaall Allah sana kolaylık versin özel hastane de bazı cihazlar olmayınca beni devlete yolladı doktorum bir kaç kere aman Allahım yani ya bana çok kötü doktorlar denk geldi (azarlayarak konuşuyorlar ki ben doktora aşırı saygılıyımdır ) ya da hepsi öyle.

Nergisssadyamn amin cümlemize ben doğum sırasında çok çektim geçen snee doğum yaptım bir daha o ebeleri görmek istemiyorum doktorlarım iyiydi stajyer ebeler daha iyi yardımcı oldular bana olay yaşadıktan sonra stajyer ebelere de kızdı ebe karışmayın dedi ilgilenmeyi dedi

Hilaall Ben Malatyalı değilim buraya yeni geldim ama gerçekten hastane konusunda çok kötü burası allah kolaylık versin herkese . Gerçekten hem devlette hem özel de güzel hastane görmesem belki katlanırım buraya ama normal de çok daha farklı hizmet ettiklerini biliyorum. O kadar şehir de yaşadım sağlık konusun da burası sınıfta kaldı

5 ay sonra