Gizaksu 16Busra41 sancı gelmedikçe normal. Benim sancıdan önce sırt ve bel ağrım çok fazlaydı o akşam. Gece 2 gibi falan hafif sancılar başladı 4-5 gibi arttı süre tutmaya başladım. Hastane çok yakın olduğu için 2 dk da bire inince hastaneye geldim 9 da geldim 13.00 de doğum yaptım
bademommss__ Gizaksu yani şu an belimi koparan bir sancı girdi ve ağladım sanırım doğum sancısı başladı duşa girdim biraz rahatladım ve karnım kaskatı hareket durdu ama hemen hastaneye gitmek istemiyorum sabaha kadar dayanırım insallah
Gizaksu bademommss__ teşekkür ederim evet normal doğum oldu ☺️ sırt ağrısı ve bel ağrısı çok fazla oldu o akşam. Bebeğim de çok sert ve aralıksız haraket ediyordu. Gece uyurken de hafiften sancılar başladı belimden karnıma doğru. Sabaha karşı şiddetlendi dk tuttum düzenliydi 2 dk da bire düşünce hastaneye gittim
Gizaksu bademommss__ bademommss__ doğum sancısı olunca dediğiniz gibi giriyor can yakıyor sonra gidince rahatlıyorsunuz bir süre sonra bir daha oluyor öyle gidiyor. Sürekli bir ağrı olmuyor geçmeyen. Rabbim kolay doğum nasip etsin hiç stres yapmayın hep iyiyi düşünün o kadar doğal bir şey ki… çocuk çıkar çıkmaz bütün ağrılar gidiyor ❤️
Gizaksu bademommss__ derin nefes alın sancı anında. Burundan alın ağızdan verin derin derin. İyi geliyor. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
myprincessgirl bademommss__ hayırlı olsun sancılardan sonra süreç nasıl ilerledi benim de 1 cm açıklık var ve kasıklarımda belimde ağrı hissediyorum bebek te kasılıyor ama düzensiz gibi anlayamıyorum
Zeynep0409 @bademommss__ ayyy gözünüz aydın 😍❤️ sancılar düzene binmiş miydi ve doğumunuz nasıl geçti acaba
Aynur_41 Zeynep0409 siz anlattıkca ben doğurdum inanın burda yasadım rabbim hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla dogurduysanız ne güzel hayırlı bi evlat olur Allah analı babalı buyutsun benim sancı gelse hemen koşarım herhalde hastaneye ıkoncıye hamıleyım ilki sunni oldu kendi agrısı ınsanın nasıl acaba
bademommss__ Zeynep0409 ilk basta gelen sancılar duzensizdi sonra 40 dk da bire dusen cok kuvvetli sancılar gelince 4 gibi gitmeye karar verdik sancımda cıktı acılmam da 3 cm olmustu sonra kuvvetli sancılarla ilerledi🌸 sancı gercekten zor ama dogdugu an yeniden dogmus gibi oluyorsunhz
bademommss__ myprincessgirl benim de anlattıgınız gibiydi sncıların suresini tuttum duzene girince hstaneye geldim dogumum baslamis oldu🌸
Zeynep0409 @bademommss__ benimkide sabaha karşı sancım kesildi. Ama asla yalancı sancı gibi değildi yaşadım şey umarım benim kızımda gelir artık🫠🫠😍
bademommss__ Zeynep0409 ya gelir insallah sag salim kavusursunuz, normal kendi sancımla oldu dogumum epidural almadım🌸
ElifKayaAa Doğuranlara sormak istiyorum arkadaşlar 37+5 iz bizde bu haftalarda normalden fazla büyük tuvalete çıkan oldu mu aranızda doğumun yaklaştığını gösteren bir işaret olabilir mi arada bir ağrı da giriyor gaz sancısı gibi sanki
Mommys20 ElifKayaAa aynı durum bende de var ve arada çok çıktığım günler mide bulantımda oluyor bir anda sıcak basmaları başladı acaba doğum mu yaklaşıyor stresi başladı tam 38 oldum