bademommss__ 39+3 gunluk hamileyim 1 cm acikligim vardi, simdi belime kuvvetli bir agri girdi ama bebek inanilmaz sert hareketler ediyo dogum sancisi basladiginda bebek boyle can aciti sekilde hareket eder mi bilenler cevaplarsa cok sevinirim
neanladinyurdagull bademommss__ 2. Çocuğumu 2 ay önce normal doğum yaparak kucağıma aldım o doğum sırasında bebek hareketlerini hissetmiyordum taki doğum başlayıp bebeğim kendini ittirene kadar
Gizaksu bademommss__ 2 gün önce doğum yaptım. Doğumdan önceki gece bebek dediğiniz gibi canımı acıtacak derecede cok ve sert haraket ediyordu. Sabahına doğum yaptım
Zeynep0409 @bademommss__ şuan aynı şeyleri yaşıyorum doktor bugün yarın olur doğum demişti aşırı sert ve hareketli rahmimde ağrıyor arada
Zeynep0409 @bademommss__ evet aynı .doğumdan onca hareket azalıyor diyorlar ama neden böyle oluyor şuan anlamıyorum bende
Gizaksu bademommss__ teşekkür ederim evet normal doğum oldu ☺️ sırt ağrısı ve bel ağrısı çok fazla oldu o akşam. Bebeğim de çok sert ve aralıksız haraket ediyordu. Gece uyurken de hafiften sancılar başladı belimden karnıma doğru. Sabaha karşı şiddetlendi dk tuttum düzenliydi 2 dk da bire düşünce hastaneye gittim
bademommss__ Zeynep0409 39 haftalık benim de ama belimi ayırıyolar sanki su vs gelmedi ve sancı aralığı az anlayamadım su an ne yasiyorum🙄
Betul709 bademommss__ yani düzenli sancı vuruyordu 20dk da bir biraz uyudum o ağrıları saya saya şimdi yine belime ağrı vuruyor. Bebeğin acılı hareketleriyle başlıyor belime ve kasıklarıma ağrı vurmasıyla devam ediyor.
Gizaksu 16Busra41 sancı gelmedikçe normal. Benim sancıdan önce sırt ve bel ağrım çok fazlaydı o akşam. Gece 2 gibi falan hafif sancılar başladı 4-5 gibi arttı süre tutmaya başladım. Hastane çok yakın olduğu için 2 dk da bire inince hastaneye geldim 9 da geldim 13.00 de doğum yaptım