1sadeturkahvesii Eeminekhy kızım tam 40 haftayı beklerse doğumumuz 7 Nisan gözüküyor 🫶🏻 çatı kemiği ağrım çok oluyo geceleri yatakta dönmek zorlaştı biraz birde karnım sertleşiyor o biraz acı veriyor bazen onun haricinde güzel ilerliyoruz çok şükür 🌸
Mehtpp Eeminekhy 26. Haftadayım bende gecen hafta bende az hissettim bu hafta arttı hareketleri. Sol tarafına uzan o zaman biraz hareket ediyor.
Betus0640 Eeminekhy 27 haftalık oldu biz de, kabızlık ve bel ağrısı zorluyor malesef 😌 sizin nasıl gidiyor
Bekledigimmucizemm 1sadeturkahvesii ayyy aynı güne denk geliyor ama bence biz mart sonu gibi doğururuz hazırlıklar ne durumda sende hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsun
Meleknurcinar Bende 26+6 günlüğüm hangi aya denk geliyor acaba ilk doğumum sezeryan buda 38 hafta doğum yapacağımı hesaplarsak acaba hangi aya denk geliyor
Aybike042024 Meleknurcinar bende 26+6′ dayım 🥰🧿2. Sezeryanim olacağı için doktorum doğumun 9- 13 Nisan arası gerçekleşebileceğini soyledi❤️
1sadeturkahvesii Bekledigimmucizemm bana da mart sonu gibi geliyor 😂 hazırlıklarımız bitti benim biraz canım tezdir 30. Haftadan itibaren başlarım sanırım yıkayıp ütülemeye bitirince de hazırlar koyarım çantayı 😂
Betus0640 Eeminekhy Allah kolaylık versin, çoğu bitti bebişlere kavuşmaya az kaldı. Sağlıkla kavuşalım hepimiz ☺️
Bekledigimmucizemm 1sadeturkahvesii bende 30 32 gibi herşeyini hazır etmeyi düşünüyorum sağlıkla kavuşalım kızlarımıza inşallah 🐣🧿 doğurunca bana yaz olur mu bende yazarım
1sadeturkahvesii Bekledigimmucizemm yaa senin bebişte mi kız🥰 amin hayırlısıyla kavuşalım inşallah 🙏🏻 yazarım tabii zaman azaldıkça heyecan korku artıyor insan bi yandan da hemen kavuşmak istiyor 😂