Kerimedemir Eeminekhy kızım 1 yaşında yeni doğum yapmadım 2 ay kaldı öbür doğumumada benim kesim vardi ne yazikki o belli bı süre zorladı evet ama asla pişman değilim normal doğurdugum için sağlığımiz elverirse yine normal olmasj için ugrasucam
Mutlucuk Maşallah ne güzel anlatmışsnz inşlh bana da nasip olur ssvd için duanızda bana da yer verin nolur 🙏 lohusa duası ❤️
Cerenbelis1 MrsBalkay maşallah çok güzel bi doğum olmuş 😍kesiniz ve dikişiniz var mıydı bebişiniz kaç kilo doğdu
Toprakksx1 MrsBalkay Hay Maşallah 🌸 Rabbim bağışlasın sağlıkla büyütün🤲🏻🥰 darısı benim ve diğer arkadaşlar a olsun İnşallah 🤲🏻💕
Sahinnoznur Bende panik atak var her iki doğumda beni çok korkutuyor ama hikayeniz bana ilham oldu acaba panik atak hastalarına normal doğum yaparlar mı bunun hakkında hiç bilmiyorum doktoruma danışıcam birde doğuma yakın yaptığınız egzersizler neydi
Busraalyaa Gul_se77 hayır hissetmiyorsunuz bana yana doğru kesi atmış doktor doğum sırasında o sancı ağrısından onu bile hissetmedim dikiş atılırkende hissetmedim