Donthappymom Beyzanur_1919 yapmaya ya kaç gün geçmişti senin bugün 4. Gün değil mi şişlik falan yok mu alt karnında belirti falan
nazazra24 Elifya1 Kuzum tebrik ederim çok yeni olduğu için yerleşme ağrısıdır o ben bekarlıkta çekmediğim adet sancısını oğluma yeni 1 aylık hamileyken çekmiştim annem bebek yerini yapıyor demişti bizim orda öyle derler hayırlı olsun 🌸😘😍
Elifya1 nazazra24 hadi hayırlısı inşaAllah. Peki bişey sorucam idarar yaparken hafif ağrı oluyo muydu acaba o dönemde
nazazra24 Elifya1 inan hiç hatırlamıyorum kuzum ama hatırladığım kadarıyla olmuyodu belki enfeksiyon vardır ondan ağrın oluyordur idrarda
sevalciftci Elifya1 aaaa bence varrr benimde ilk twwstim kaset gibi aşıri aşırı silokti jatta ben sonradan fark ettim kuruyunca farketmiştim kurumadir dedim hala aonra bir hafta sonra yapınca net çıkmıştı sizde yaparsınız benceee çıkar
Elifya1 nazazra24 tahlil de yaptırdım aslında kültür aldırdım hamileliğimi bilmediğim için fitil verdi kullandım. Dış gebelik ya da kimyasal olmasından aşırı tedirginim 🥲🫣
nazazra24 Elifya1 inşallah değildir korkutma kendini hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah sonuçları buraya da yaz bebiş varsa ☺️😘