Elifya1 Merve-betul yok bat 21-22 olcak ama çok düşük geldi bana. Daha öncede böyleydi ilerlemedi düştü 🥲 moralim bozuldu sevinemedim bile
Elifya1 Sevginur61 ya bilemedim ki aslında yumurtlamadan sonraki 16. Gün falan ama ne zaman tuttu tam bilmiyorum tabi. O ara bi hafta hep denedik. Regle bi gün falan kaldı ama beta az geldi gözüme. Bi de çok sancım oluyo ara ara acaba dış gebelik mi şüphem var şimdi de. Daha önce de düşük yaşadım bi tane çünkü
Ayys6-nr Elifya1 kesinlikle 6-7.haftaları bekleme doktor belki başka bir şey uygulayacaktır iyi bir doktora git derim. Asla moral bozmak için demiyorum ama aynı hatayı yaptım hatta test bile yapmadım sonuç düşükle sonuçlandı lütfen ama lütfen bi hekime git
Firdevseren Bol bol dinlen eşinle keyifli vakit geçir bebek yerleşsin stresten uzak dur doktora gitmek için de bir hafta kadar bekle çünkü göremiyor henüz küçük diyecek göremeyecek vs 6-7 Haftaya girerken görebilir kalp atışı vs de o zaman duyulur
Elifya1 Firdevseren evet geçen pazartesi gittim bişey yok dedi fitil verdi hatta 🤦🏽♀️ öyle mi diyosun ya 🥹🌺
B1cnm Elifya1 hayırlısı olsun 10 ile öğrenenler var burda bence adetin bile gelmeden iyi çıktı tebrik ederim sevindim senin adına 🎈🎈🎈
xEndless @Elifya1 Kaç gündür görüyordum postlarini senin adina çok sevindim 😊 inşallah artışın da güzel olur 🤗 Daha önce düşük yasadiysan doktora gidebilirsin progestan verir tedbir amaçlı kullanırsın
Elifya1 xEndless evet gidicem pazartesi ama bana o ilaç yasak. Bi kere kullanmıştım ambulanslık oldum
Ayys6-nr Elifya1 gününe daha var geç döllenme olmuş olabilir daha önce düşük yaptığını söyle ve acilen bi hekime başvur progestan başlar büyük ihtimalle ya da kan sulandırıcı iğne
Ayys6-nr Elifya1 Evet belki başka bir şey uygulamak,bu arada gözünüz aydın Sağlıcakla kucağınıza alın 🌸