Elifya1 Yine yaptım bu sefer daha kısa sürede pozitifmişim oldu. Ama regl gibi çok ağrım var gazım var şişkinlik var. Ve belimde bir ağrı var. Bu nedir acaba ? 🥲 sabah iyiydim akşama baya arttı. Hastaneye gitmeli miyim ?
Eeminekhy Elifya1 çok azda olsa çizgi var gibi görüyorum merak ediyorsanız hastaneye gidip kan testi verin isterseniz
Edaacar-ozkan Elifya1 bende böyle olmuştum bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hasta oldum olacak diye bekledim ama hamilelik belirtileriymiş 😍
Serdem39 Elifya1 gebelik belirtiside adet belirtisi gibi gebe olabilirsiniz ikinci çizgide var bir iki gün sonra tekrarlayın daha da belirginleşir
bebegimibekliyorum__ Ben hamile olduğumu öğrendim çoook yeni ama adete benzer ağrılarım var normalmış canım kan gelmediyse hastaneye gerek yok
Elifya1 Eeminekhy yarın gidicem bi bakalım neymiş ağrılar biraz fazla korktum. Fitil kullandım iki gün acaba o mu bişey yaptı diye düşündüm
Tuom Elifya1 canım çizgi rahatlıkla gözüküyor istersen bi kan ver için rahat etsin ya da adetine 3 gün varmış zaten adetine kadar bekle bi daha test yap duruma göre haraket et kasık ağrın olması normal benimde aynı böyleydi adetime vardı ama çok kasık ağrım vardı belim ağrıyordu adet olacağım gün geldiğinde test yaptım pozitif çıkmıştı şimdi bi oğlum olucak öğrendim 💙 Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım🌸
Smrhsyn Elifya1 silik çizgi var baya belli oluyor. Ağrılar çok normal adet sancısı gibi bende de oldu bel ağrısı falan yerleşme ağrıları hatta ilerleyen haftalarda da olabilir. Kan gelmediği sürece sorun yok bence
Elifya1 Serapjjj kötü bişey mi böyle olması peki 🥲🥹 dış gebelik falan değildir varsa da inşaAllah ya.
Elifya1 Edaacar-ozkan aaaa tuhafmış. Ama benim belim aşırı ağrıyo ya. Bi de yumurtalıklarım sanki şiş gaz var gibi 🫣🙄
Serapjjj Elifya1 bence endişelenecek bisey yok kanama olursa bekleme Git,ama regil olacakmış gibi ağrılar çok normal gebeliğin ara ara dönemlerinde bile bu ağrıları yaşıycaksn bel ağrısı, kasık ağrısı, karın ağrısı, göğüs hasisiyeti hepsi normal seyelr
Sevvalll42 Elifya1 çok normal öyle ağrıması benim ilkinde adet ağrımdan daha beter ağrıyodu arada bi geliyofu bi kaç dk sürüyodu ağrısı korkma normal ☺️
Elfckmn Elifya1 benim de aşırı bel ağrım olmuatu hamile olduğumu bilmiyordum ama cok zorlamıştı beni muhtemelen yeni döllenme olmuştu bir hafta falan geçti hamile olduğumu öğrendim adet günüme daha 4 gün vardi öğrendiğimde
Necla01 Elifya1 benimde ilk belirtilerim arasında şişlik ve gaz vardı. Benimde ilk kaset testim buna benzer çıkmıştı her gün test yaptım ve günden güne koyulaştı ilk beta verdiğimde 156 çıkmıştı sonuç ultrasonla baktığımızda kese görememiştik. 4 gün sonra tekrar beta verdim 756 çıkmıştı bu sefer ve 2 gün sonra muayenede keseyi de bebeği de gördük. Şuan 6+5 haftalığız ve bugün minik kalp atışını dinledim 🥰
Ayys6-nr Elifya1 ben gebeliğimi bel ağrısı ve regl olacakmışım da olamıyormuşum gibi ağrı ile öğrendim bence yarın gidip bi kan verin .
Damlacaa Ayy testim ayni boyleydi oglumda hayalet gibi ve adetima alti gun vardi deli gibi sancim olmustu adetim yaklastikca icimden hep kesin olmadi diyip duruyodum ama bu testle kan verince direkt cikar kanda. Surekli adet olacakmis gibi agir oluyor cunku yerlesme agrisi gaz agriis bel agrisi 7. Haftaya kadar suruyor. Insallah seninde oyledir ki gorunen oyle hayırlı olsunn 🫶🏻🧡
sellyxm Canım seninle aynı durumdayım suanda hatta bende biraz önce test yaptım Kaset 4.5.6 dk sında çıktı sanırım ikinci çizgi emin değilim kuruma çizgisi olmasından endişeliyim bende 😒😏
Elifya1 Serapjjj çok teşekkür ederim benliğimle ilgilendiğiniz için ya 🥹💖 içim rahatladı birazcık sabah bi kan vereyim en iyisi
Damlacaa Elifya1 inan oyle oluyo bacak arasi agriis kasik agrisi bel agrisi insan surekli sey diyor ya adet olucam korkusu yasiyor. Bu gebeligimde yasamadim ama oglumda hep yasadim 🫶🏻 O yuzdenn tatli sancilar bunlar bir kac haftaya gecer zaten
zey-nep11 Elifya1 benmde kafam karışık zor gorunen cızgı cıktı efektle gordumm kan verdm 0.81 cktı ve adet ıki gundur gecikiyor suan🥺 hala anlamadm gec dollenme sanırımm
sevalciftci Elifya1 aaaa bence varrr benimde ilk twwstim kaset gibi aşıri aşırı silokti jatta ben sonradan fark ettim kuruyunca farketmiştim kurumadir dedim hala aonra bir hafta sonra yapınca net çıkmıştı sizde yaparsınız benceee çıkar