1zehrs 31+3 bugün kaydım olsun diye bende gittim kapıda kadınalr konuşuyordu bu bağırıyor çok diye korktum içeri girdim yaşlı bir doktor ve asistanı vardı bana hazırlan dedi geçtim içeri hazırlandım benden önceki gebe test vermiş sonuçları yüksek çıkmıştı ilgilendi. Bayağ yemek mi yedin ne zaman yedin vs diye sordu birdaha test istedi o sırada beni de muayene etti gayet kibar bir şekilde nasıl yapması gerektiğini anlattı hastanın çıkmadan önce kilosunu boyunu da söyledi sormamasına rağmen sonra ben burda ultrason verilmediğini biliyorum ama yinede sordum ultrason resmi veriyormusunuz diye maalesef sadece boy ve kilo grafiği çıkarıyor cihazımız dedi bende rica ettim telefonumla bebeğimi çekebilirmiyim diye normalde eşlerin buraya gelmesinin yasak olduğu gibi telefonla fotoğraf video çekimi de yasak dedi ama bir defaya mahsus buyrun çekin dedi hatta ben çekerken hızlı hızlı çektim acele etmene gerek yok dedi durdurdu çek dedi her yerini çektirdi çok mutlu oldum kilosunu boyunu da öğrendim çıktım daha öncesinde özelde video çektim diye doktor hemen tepki göstermişti belki siz sinirli haline denk geldiniz yada ben modunun yüksek olduğu zamana denk geldim bilemiyorum ama çok memnun kaldım artık özele değil reza beye randevu alıp gitmeyi düşünüyorum