NigarH hayir canim ama bebek rahimden cikicak gibi hissediyordum bacaklarimi son zamanlar birlestiremiyodum oturamiyodum birde ameliyatta kotu oldum spinal yapma derim zor diktiler her katini dikmeye calistiklarina kadar hissettim 1 saat surdu ameliyatim ciktiktan sonrada zorlandim kum torbasi koydular 2 tane birde bir sanci vurdu ne nefes alabiliyodum ne kimildayabiliyodum sirtima belime batan bir sanci öldum dedim şukur gecti ama cok cok zordu ve rahimde dikemekisler bosluk birakmislar bilmeden hamile kqldim 3ye bosluktan oturu bebegimi aldirdilar doktorlar cunku bana ölum riski vardi istmosel boslugu deniyor o boslukla hamile kalinca skar gebelik olusiyor yani sezaryan dikisine yerlesiyo bebek aliyorlar oyuzden bebegim saglikliydi ama zorunlu aliniyor gebelik sonlaniyo direk kendinize dikkat edin dogum sonrasi mutlaka 3 4 aylarinizda rahim kontrolune gidin baktirin bosluk olup olmadigini sezaryan sayisi arttikca bi ihtimal yuksek burdan herkese soylemis olayim duymayan varsa belirtileri adet sonrasi lekelenme adet gecikmesi uzayan tuaf akinti zor hamile kalma. Allah tum hamilelerin yardimcisi olsun