Almiraviva ogretmen1anne_ sizde bir gün böyle daha şiddetli bittin çok az hissettiğiniz oluyor mu 🙈🙃 çok şükür ultrason iyiydi kızçem kordonu bir sefer kendine kolye yapmış sadece ama sorun olmazmış 😂 siz gittiniz mi ultrasona
ogretmen1anne_ Almiraviva aynen evet 2 gün hiç hareket etmedi diyebilirim bugünde çok sık hareketlerini hissettim 😊 doktor normal dedi
Almiraviva ogretmen1anne_ haha aynen benim ki de öyle insan ister istemez panik yapıyor içerde akıllı durunca 🙈
Almiraviva Almiraviva siz de çalışıyor musunuz öğretmen olarak bende antrenörüm mesai saatlerinde bel ağrılarınız oluyor mu acaba ?
ogretmen1anne_ Almiraviva evet çalışıyorum öğretmenim, okulda sık sık oturup dinlenmeye çalışıyorum fazla ayakta kalınca bel ağrım çok artıyo maalesef:/ birde eve gelip yemekle mutfakla uğraşınca bel ağrım artıyo dinlenerek geçirmeye çalışıyorum
BhrRzgr_06 Zuleyha_73 40 hafta 31 Mayıs’ta doluyor ama planlı sezaryenle doğumun olma ihtimali var 38 .haftada da olabilir doğum oda 17 Mayıs oluyor Allah’ın izniyle inşallah 🤲
Almiraviva ogretmen1anne_ ah bende aynı şekilde mesai bitse ev bitmiyor kolaylıklar diliyorum ikimize de 🥹
ozgekse Zuleyha_73 tahmini 17 mayıs ama sezaryan istedğimden mayısın ilk haftası kavusucaz kızımla inşallah 🙏🏻