Eflinlina Kızlar nasipse yarın sabah yatışım yapılacak bana dua edermisiniz sağ sağlim kızımı kucağıma alayım
kubraaacn Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah minik kızını canım beniimm.. Bize de dua et, hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım. 🙏💛
YoncaD Eflinlina ayy ne güzel yarin yavruna kavusacaksin nasil bisey göreceksin kokusunu içine çekeceksin 😍😍😍 allah sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Inşallah kolay gecer hemen ayaklanirsin ❤️
Eflinlina YoncaD ayyy cok heycanlıyım inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime bekleyen isteyen herkeze dua edeceğimm 🧸🙏🤲🏻
Rose00 Eflinlina Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı , evinize gitmeyi nasip etsin 🙏🏻 Benimde haftaya perşembe günü doğumum olacak Rabbim sağlıkla evimize dönmeyi nasip eder inşallah 🙏🏻 🌸
Eflinlina Rose00 inşallah inşallah cok amin herkeze dua edeceğim rabbimin izniyle alalım bebişlerimizi 🫶🌸
Eflinlina Anneoluyorum23 inşallah kuzum bende buraya yazarim pozitif hikayem diye tam 39 da almiş oluyor
Seyma0323 Eflinlina ameliyar sırası başını hareket etme yoksa boyun ağrısı çekersiniz. Ameliyattan sonra bol nescafe ve su. İlk ayağa kalkış zor acıyor ama yürürken başını dik tut önüne bak sadece, yürüdükçe açilacak
yarencaliskan Eflinlina evet doğumdan çıktığında bol bol kahve belki 6-7 bardak sade nescafe İlk ayağa kalkış korse tak kesinlikle Sezeryanımı oldum bu ikisi olmasaydı hemen ayaklanamazdım