nhlblr Derya341986 patatesleri küçük küp küp doğruyorum havuçlarıda yuvarlak kesiyorum kırmızı toz biber tuz ve yağ ile harmanlayıp 175 derecede fırına atıyorum miss gibi pişiyor. Hatta karnabahar varsa omlarında çiçek çiçek koyuyorum
Sewo Pelinizm canım bugün icimde kötü bir his var insallah bebegim iyidir.gecen gebeligim 16.haftada durdu kalbi.bu gebeliğimde yarın 16 haftalik olacak.hic hissim kalmadi bebekle ilgili.birsey yoktur insallah
Pelinizm Sewo Yoktur kuzum merak etme bol dua et.Evet yaşadığın durumdan dolayı bunları hissetmen çok normal ama minnak oğluşun sana sımsıkı tutundu ve Allahın izniyle kazasızca kavuşacaksınız, benimde dualarımdasınız🙏🏻🌸
Pelinizm Sewo Canım nasılsın ? Bugün sabah da ben içimde korkuyla uyandım yaa karnımda acı hissi vardı hala tam geçmedi ama daha iyiyim 🙄 Bide canım sıkılıyor, kendimi çirkin hissediyorum, kilo alıyorum giycek hiçbşyim yok🙄🙄🙄😩pffff
Sewo Pelinizm hastahaneye geldim devlete 2 li tarama sonucunun çıktısını aldim.ozelde ki doktor istemişti yarın götürecem cok sukur iyiydi bebegim.sende korkma oluyor agrilar canim.biz cok fazla düşündüğümüz için korkuyoruz. Sana oyle geliyordur canim ne cirkinlesmesi.mide bulantısı rahatsizliklar oyle hissettiriyor.elbise konusuna gelince kendine bir kac parca elbise al ben aldim hamile pantalonu ve hamilelik pijamasi cok rahat
Pelinizm Sewo Nerden aldın hiç bakmaya bile gitmek istemiyorum kendimi dış dünyaya kapadım gibi 🙄 Değişik bi durumdayım.. 🙄Pffff pffff
Pelinizm Sewo Eskidendi o🙄 Şimdi kendime bşy alacakken hemen miniğim geliyor aklıma Ona alayım kendime boşa para harcamıyım diyorum🙄
Sewo Pelinizm ayy kuzummmm.biliyor musun gecen gun bende kendime birsey alacaktim döndüm bebek elbisesi aldım. Annelik duygusu bizi çoktan sardı cok şükür ♥️♥️
Pelinizm Sewo Evet çok şükür hani endişeleniyor insan herşeyin en iyisi olsun diyorsun cidden farklı bi duyguymuş🙏🏻
Sewo Pelinizm Canım bende iyiyim özel e gittim geldim 3 lu ye gerek yok dedi 1 ay sonra gel dedi insallah bir sorun olmaz 1 ay beklerim.bu ara cok gittim geldim
Sewo Pelinizm saklambac oynarken yüzünü kapatir sayar ya cocuklar oyle durmuştu oglusum . Hadi sende git gör insallah senjn kadar heyecanlıyım