Pelinizm Sewo Yaaaa bende araştırayım da gideyim ozman yedekte bi doktorumuz da bulunmuş olur offf of🙄
Sewo Pelinizm aynen devlet hastahanesine ayda yada 2 ayda birde olsa git ozellikle son aylarda git.bebegin ölçümlerini karşılaştır.
Sewo Pelinizm ayy eşim kustu hastaydi ama balik dan sonra kustu ohhh dedim uzun süre balik almaz.Allah affetsin beni iyiki kustu dedim😂😂
Pelinizm Sewo ahahahahhaa ayyy ne güldüm yaaa bir annenin kalpten geçen dileğinin kabul olmasına şahit olduk hepbirlikte 😂😂😂😂😂
Pelinizm Sewo Ben doktoruma söyledim yiyemiyorum die takviye alayım mı dedim yok dedi günde 4 tane ceviz ye onun yerine şimdilik dedi..
Sewo Pelinizm canim senin doktor mu bakacak acaba ayrıntılı Untrasyona yoksa baska yere mi gonderecek
Pelinizm Sewo Hiçbi fikrim yok kuzum ona nezaman bakılıyor ? muhtemelen kendi bakar gibi geliyor ama bi sorarım gidince
Sewo Pelinizm bana 25 ocak dedi özel ama burda medical e gidenleri bile üniversite ye yönlendiriyorlar. Unide hoca ya para yatirip baktiriyorlar.
Pelinizm Sewo Hmmm yaa onda da yine para öderiz ozman 🙄 Benimki bi sonraki gittiğimde söyler herhalde bakalım