Pelinizm MERVEATALAY Ay yaaa zaten ıspanağın en zor kısmı o ama önce biraz sirkeyle ıslatınca yıkaması daha kolay oluyor 🙈
Seyhan34 Pelinizm bende bugün ne yapayım diye düşünüyorum ama artık çok ağırlaştım eşime balık yemeye götür beni dedim
Pelinizm Seyhan34 Valla çok mantıklı aslında bugün bizimde balık günümüz de hastalıktan biryere çıkamadık eşimde bende 🙄 Afiyet olsun
Sewo Pelinizm ben dolma harci yaptım bol eksili domatesli soğanlı bi güzel yaprak la yedjm çiğ çiğ aşırı canim cekti birazdan balik basliyor az yiyecem
Pelinizm Sewo ayyyy sorma ekşi benimde her daim en sevdiğim 🙈🙈🙈Bugün bizimde balık günüydü ama çıkamadık dışarı eşimde hasta makarnaya talim 😂
Sewo Pelinizm ozellikle palamut omeg 3 deposu doluymuş siyah sırtı varya orası gözümü kapatıp o kısmi yiyecem yatacam😂😂
Pelinizm Sewo Evet tamda orası güzel kısım ama palamut çok ağır geliyor bana yaaa çok fazla balık gibi balık 😂😂😂 hamsiyle falan başlasaydın bari eşin çok acımasızmış😂😂😂
Pelinizm Sewo Daha bu sabah konuştuk eşimde limonu sıktım öyle bi zeytin yiyorum ki nasıl güzel geliyor boğulcan diyor bana😂😂😂Valla tuzlu ve ekşili herşeye bayılıyorum 🙈😋😋bak yine ağzım sulandı 🙈😜
Pelinizm Sewo Benden bulaştı😂😂😂 hep söyleniyor aferin beni ne hale getirdin die çok pimpirikliii çok 😩 Olmayaydı iyiydi ilaçlar vardı evde içiyor antibiyotik falan🙄
Sewo Pelinizm limon normalde yemezdim midem rahatsizdi ama simdi çok seviyorum. Carsamba doktora gene gidecem 3 lu taramaya cinsiyeti göstersin iyice bana. Şüphelenmeye başladım
Sewo Pelinizm eşim gecen gun omega 3 u doktor icme dedi o gunden beri arastirdi en iyi balik palamut kesinlikle yiyilecek diyor.adam delirdi o eve gelmeden dolma içi yaptım yedim gizlice