Bo25 Demdem08 kızartma seviyorsa kızartma yap biber kabak patates patlican havuş falan yoğurtla çok güzel oluyor ya canım cekti😋 çorba yap yanınada domates bide makarna
Pelinizm Sewo Hala nefes alamıyorum burnum tıkalı halsizlik var tamamen atamadım canim yaa sen nasılsın? Dün rüyamda bebeğimi gördüm yaaa çok tatlıydı pamuk gibiydi🙈🙈🙈
Sewo Pelinizm ay ay ay saglikla rabbim nasip etsin kucağına almayı. Ayy cok guzel bjr duyguya. Allah sifa versin inşallah tez zamanda iyileş
Pelinizm Sewo Amin hepinize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım 🙏🏻🙈 Etkisinden hala çıkamıyorum yaaa aklım fikrim herşeyim onda artık😍🌸Eeee bugün işkence günü senin nasıl hissediyorsun 😂😂😂
MERVEATALAY Canim ıspanak cekiyor diye ispanak yaptim ama cok zorlandim ozellikle ıspanaklari yikarken göbeğinden tezgaha yetişemiyorum çamurları gitsin diye bir saat yikadim valla baska yemek yapsaydim bu kadar yorulmazdim🙈 yanina salata makarna yogurt.
Pelinizm MERVEATALAY Ay yaaa zaten ıspanağın en zor kısmı o ama önce biraz sirkeyle ıslatınca yıkaması daha kolay oluyor 🙈
nhlblr bende bugünlük mercimek çorbası, şeker fasulyesi ve fırında havuç patates yaptım. Yanına birde ayran ohh misss 😋
Sewo Pelinizm ben dolma harci yaptım bol eksili domatesli soğanlı bi güzel yaprak la yedjm çiğ çiğ aşırı canim cekti birazdan balik basliyor az yiyecem
Sewo Pelinizm ozellikle palamut omeg 3 deposu doluymuş siyah sırtı varya orası gözümü kapatıp o kısmi yiyecem yatacam😂😂
aslhnyz Pelinizm tavuklu karışık bir fırın yemeği yaptım patates,tavuk,çarliston biber,kapya biber,soğan,sarımsak yağ,tuz,kekik,karabiber,pul biber harmanladım hepsini ne bulduysam koydum yani 😅 yanına şehriye çorbası salata yoğurt 👍🏻