Nurmer_ Merhaba, Söke Egemedde normal veya sezaryen doğum yapanlar acaba bilgilendirebilir mi? Hangi doktor girdi doğuma? Doğum sonrası nasıldı? Aydın bölgesinde doğum için tavsiyeleriniz nelerdir?
aslhnkrts9 Nurmer_ o dediğiniz hastanelerde bilgim yok ama benim devlette ki doktorum özele geçti medinovaya kendisi iyi bi doktor baştan beri ona takipliyim ama doğumu Aydın kadın doğumda düşünüyorum normal istediğim için ama mecburi sezeryan denirse kendi doktoruma gideceğim medinova da dr Hüsnü onur durmaz ben bilgisine tecrübesine çok güveniyorum gayet ilgili bi doktor
Nurmer_ sutlukahve Minikki23 Merhaba, ben de birkaç yerde daha yazdım cevap gelirse size de yazarım, bir de siz şimdi hangi doktora gidiyorsunuz?
sutlukahve Nurmer_ çok teşekkürler şimdiden. Benim düzenli gittiğim doktor yok ya ilk başta egemedde Gülçin hanıma gidiyordum daha sonra devlet hastanesinde Ferit beye gittim ikili test için de en son Leylant hanıma gittim Aydında. Ben de artık devamlı takipli olabileceğim güvenebileceğim doktor ve iyi bir hastane arıyorum ama bulamadım henüz 😂
Nurmer_ sutlukahve aslında artık düzenli takip gerekebilir sizin için. Herhalde daha yeni bebiş 🙏🏻 ben de doğum içim araştırmaya başladım, Korcan Hanım takip ediyor beni ama doğum ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum.
sutlukahve Nurmer_ 14 haftalık olduk ☺️ Korcan hanıma gidecektim ben de ama hastaları çok tersliyor dedi herkes o yüzden gitmedim 😂
Nurmer_ sutlukahve Aslında bence terslemiyor, bir süre sonra anlıyorsunuz demeye çalıştığını. Tam bilgiyi aktarmaya çalışıyor 😄