Hilallalal Eyllgmzli bende 37+6 da gittim 2900 dedi benim de ne olacağı belli değil daha bekliyorum bakalım
Zeynepzben melektb neredeyse birebir aynı durumdayız 36+6dayım, benimde yarım saati aşkın adet durumunda olan bel ağrım var Pazartesi doktora gideceğim için gitmek istemiyorum ama takipteyim bakalım
melektb Zeynepzben belim degil benim canim kasiklarim da agri var ve bebegim asiri hareketli o yuzden mi oluyor acaba anlayamadim
Zeynepzben melektb benim bel ağrısı hareketleri normal seyirinde ama biranda karnım taş kesiliyor ılık bi duş aldım şimdi bakalım
Hanne Aysenurmusabeymen 38+6 ne agri var ne sancı var, doktorum çatı muayenesi de yapmadi nst de bakmadı hersey normal ve yolunda bekleyelim bakalım dedi, Çarşamba randevum var muhtemelen çatı muayenesi yapacak. Çok gerginimmm ☺️
Duygugul Bende tam 37 oldum ama ağrı sancı YÖK sadece bazı zaman sankı alttan iğne batıyor gibi oluyor o kadAr
Aysenurmusabeymen Duygugul ben ilk hamileliğimde sıfır sancıydı hiç yoktu suyum geldi diye gitmiştim ama oda suyum değilmiş 4 cm açılma olduğu için idrar kesesi çok baskı yapmış ama şuan 2. Hamileleiğim tam tersi baskı sancı kramp adet ağrısı hepsi var