Hilallalal Eyllgmzli kaç hafta geriden geliyor acaba sizin bebiş benimde öyle bir durumum var kilosu da çok az artıyor doktor devamlı çağırıyor suyu azaldığı an Doğumu başlatmalıyız diyor bende 38+1 im
Eyllgmzli Hilallalal benim 38 haftasinda 2.900 dü tam sınırda dedi doktor 38. Haftada doğumu yapacaktı ama sınırda 1 hafta daha bekleyelim dedi
Mrvkrgl06 Aysenurmusabeymen kanala yerleşince öyle ağrı oluyomuş penguen gibi yürümeye başlarsınız diyo doktor 😂
Aysenurmusabeymen Benimde öyle tam bacak ayrımında ki iki kemiğin içinde sanki oğluşum ne birleştirebiliyorum bacaklarımı ne de oturduktan sonra kalkıp yürüyebiliyorım paytak paytak penguen gibiyim 😅
Zeynepali Bnde 37+5 im sancilaniyorum hep yalanci sancilar sk yakaliyor belimden kasiklarima ve alttarafima yayilan adet ve bicak saplama seklinde oluyor erken gelir diorum bakalm sali randvum var ne diycek sanci cikcakmi heyecanliyim hem dogsun istiyorum hemde ocak yeni yil bebesi olsun istiyorm ....
EzgiKizilates Zeynepali bende tam 37+5im Perşembe kontrol var daha nstye girmedim bakalım ne zaman doğuracağız 😊
Sinem1912 Aysenurmusabeymen yarın 38.hafta ölüyorum ama hiçbir belirti yok doğuma dair🙄 günlük temizlik yemek falan herşeyi yapıyorum durmuyorum yerimde hatta😅
Aysenurmusabeymen Sinem1912 bende yapıyorum egzersiz temizlik merdiven inip çıkma çok sancı basınç oluyor daha da artıyor sancılar bunlarla ama düzenli sancı yok hastaneye gidecek gibi hep düzensiz
Sinem1912 Aysenurmusabeymen basınç bendede oluyor aşağı doğru ama henüz sancı yok birde göbeğim baya düştü bakalım hayırlısı diyelim :)
Umutdeniz Aysenurmusabeymen sancı yokta bacak arasında ki kemiklerde çok agrı var ya yürürken falan çok zorlanıyrm
Nzglr Kızlar 37+0 dayız 2-3 gündür hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bir de çok afedersiniz sanki bizim kız alt tarafları oyuyor gibi 🙈😂 bu normal mi sizde de oluyor mu??
Hilallalal Eyllgmzli bende 37+6 da gittim 2900 dedi benim de ne olacağı belli değil daha bekliyorum bakalım
melektb 37+1 im bugun kasıklarımda batma ve acı hissi var bebegimin hareketleri canımı cok acıtıyor hafif bel agrim var 1 saatttir duzenli agrim hafif oluyor gercek sanci olabilir mi bilmiyorum. Pazartesi kontrolum var simdi hastaneye gitmek istemiyorum. Bi oneriniz var mi.
Zeynepzben melektb neredeyse birebir aynı durumdayız 36+6dayım, benimde yarım saati aşkın adet durumunda olan bel ağrım var Pazartesi doktora gideceğim için gitmek istemiyorum ama takipteyim bakalım