Merhabalar arkadaslar bende buraya dogum hikayemi yazmak istedim 38 haftaya girdim gireli sürekli hastanrye gidiyordum iri bebek diye normal dogum riski olur diye 4 kilo üzeri cikiyordu hep sezeryan olur diye git gel cok yasadik en son eşim yatiş yapmami istedi suni sanci verceklerdi 3 gun boyunca yatis olmasini istediler doktorlar normal doguk yapabilecegimi dediler bende cok korkuyordum suni sancidan hic istemiyordum en son 39 hafta 3 gunluktu gittim doktora nst girdim hicbir sanci yok muanede acilmam.yoktu doktorlar artik zamanimin dolmasina 1 hafta kaldigini ve artik dogum olmasa acile basvurmami istedi yada yatiş yapip suni sanciyla dogum yapabilecegimi soylediler bebekte kilo almaya devam ettigi için artik dogmasi gerekiyordu bende yine kabul etmedim kendi sancim gelir diye beklemek istedim 1 hafta daha sürem oldugumu soylemisti doktor bebeginde durumu iyiydi neyseki eve gitmek icin ciktik hastanede 1 yakinimi bekliyorduk gelmesini onu beklerken rabbim o kadar buyukkü birden bire bir sanci girdi bana belime vurdu sanci belime vurunca anladim aha dogum sancisi bu dedim kesin sancim gittikce artti artmaya basladi esim hadi gidelim dedi dedim bence gitmeyelim sancim cok var duramiyorum sonra kadin acil dogum bolumune gidene kadar yolda suyum patladi suyum oatlayinca sancim daha cok artti acilde 10 dk bekledim sida vardi suyum geldi sancim cok var diyince hemen muand ettiler acilma tam dediler hemen apar topar doguma aldilar yataga uzandirdilar sancin oldugunda ıkın dediler allah bir kuvvetngüc yolladi sancim geldi ben 2 . Ci ikinmada bebegimi dünyaya getirdim ve bu sadece 1 bucuk saat icimde gerceklesti yani gervekten yürümek merdiven inip cikmak gercekten cok faydaliymis