MutluAnne04 BusraTi36 16+4 te kesin erkek dediler 22. Haftada kızım olucağını öğrendim yine farklı doktorlar tarafından söylendi iyi ki bişey almamıştım güvenemem iltimas içimde hep kız vardı kız oldu valla😂😂😂
Momlia MutluAnne04 aayy yazılanları okuyunca bende korkmaya başladım sanırım iki. Bacak arasını gösterdi doktor bize Boş dedi kız dedi ama değişir mi korkmuyo değilim 🤭🥴
Rabiabss eslemdiyebiri benim oğlanda 20. Haftada gösterdi kendinş o haftaya kadar kız diyorduk gep göstermeyince🤣
Rezan_korkmaz eslemdiyebiri benim 19 haftalık bugün özele gittim ve yeni gösterdi erkek dedi hiç alakası yok canım
tgbmerve BusraTi36 anladım doğru anlamisiz aslında doğruda anlatmissinjz, en son okadar kıyafet boşuna gitti felan gibi birşey yazınca herlade kız 😆😆😆 sanmış herkes
BusraTi36 Momlia 1zehrs burada bir kaç annenin daha başına gelmiş inanın ben doktora ısrarla bakın demeseydim doktor kız deyip beni yollayacaktı bu cinsiyet işleri cidden belli olmuyormuş 😄
MutluAnne04 Momlia ben eşime hep dedim bak ya değişirse diye bu sefer diyo o kadar dedin ki değişti😂😂
1zehrs Böyle şeyler okudukça korkuyorum ya kızım olmasını çok istiyordum şimdi kızım olacağını öğrendim 16 haftadayız ama ya değişirse diye çok korkuyorum 😅 kız mı erkek mi çok değişiyordu
Momlia 1zehrs aynı şeyleri yaşamışız yarın bi doktora daha gideceğim 17+5 im şuan iki bacak arasını gösterdi mi size bende ultrason görüntüsü de var ama değişirse diye korkuyorum
elmaelmaelma BusraTi36 erkek dedi kız çıktı yazmışsınız. Ama kız çıkmamış, en sonunda erkek olduğunu söylemiş sonuç olarak. Kız çıktı mı oluyor bu?
1zehrs BusraTi36 bende ısrarla bakın dedim kız çok istiyorum Şuan kız deyip değişirse üzülürüm dedim kaç defa baktı yüzde yüz kız net görüyorum dedi ama korkutuyor beni bu yanılmalar 😂
BusraTi36 1zehrs doktor kendinden emin konuşmuş değişmez muhtemelen ilk kızımda 12 hafta da %70 demişti gerçekten de kızım oldu kız erken belli olabiliyor ama erkekte yanılıyor genelde doktorlar
elmaelmaelma BusraTi36 işte sonuç olarak erkek çıktıysa başlığa niye kız çıktı yazıyorsunuz. Sadece ben garipsemiş olsam neyse, başkaları da anlamamış yazımınızdan dolayı ama halen daha kendi yazdığınızın normal olduğunu ve benim anlamadığımı düşünüyorsunuz🤦🏻♀️
BusraTi36 elmaelmaelma biliyor musunuz ben polemiğe girmeyi hiç sevmem hele böyle bir platformda yok sen şöyle söyledin yok böyle söyledin muhabbetlerine hiç girecek değilim. Bir yanlış anlaşılma oldu yorumda düzelttim bana yorum yapanların hepsi gayet beni anlamaya çalışırken sizin uzatmanıza yorum yapamıyorum. İyi akşamlar
BusraTi36 Aysemm44 Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 😍 işte heyecandan duramıyor ki insan
Momlia MutluAnne04 ben susuyum bari değişmez inşallah 🤭 16.haftada baktı erkek olsa gözükürdü yani yinede yarın başka bir doktora gitcem 17+5 teyim bakalım o ne diyecek