Benimde bı tne oglum var ondan sonra iki kez düşük yptim kalbi durdu gcen sne Mart’ta ramazn ayinda 😔 sebebini anlayamıyordum hani olmsa ilki nasıl oldu dye düşünüyordum hep iki kere üst üste oluncada ayrı bı travma yaşadım ama oğlum oldgu.icin onun hep mutsuz ağlayan bı anne olarak bni görmesini istmyodum.sonra kendimi toparladım gnetik test yptrdik eşimle dvlet hstnesinde … Pıhtılaşma oranı var ama çok düşük dendi eşimde bsy çıkmadı sordum dedimki bna ilaç iğne verrmisiniz bida gbe kalırsam hayr dedi bu bni tstmin etmedi birde özele gdip raporları göstermek istedim hep bı turlu frsatim olmadı.hem.maddi.konuda hemde oğlum birinci snifa bsladi onun telaşıyla gebelik planlamiyorum ama korunmasız ilski vardı .. ve bekarkende doğum ve kürtaj sonrası bile bn bu kdr gecikme yaşamadım hiç sebebi ne blmyorm bugün özele gttim ulstrasynla bkti.kist flan görse söylerdi zten dye düşünüyorum beta 1500 olmadan ultrasynda zten göremem dedi kan istedi bn bu durumları anlattım neden sna kan sulandrici bslamadilar dedi