esraeses umycnr94 ben 🖐️ 5. Gün gecikmede de kanda negatifti . 10. Gün gecikmede 99 çıktı. Sonra ki kan vermem de 330 çıktı. Henüz doktora gitmedim inşallah sağlıklı bir gebeliktir ❤️
mrym32 umycnr94 ben adetim 6 gün gecikince çıkmadı 13. Gün testte çıktı 15. Günde kanda çıktı ama maalesef sağlıklı değildi
Vuralelif umycnr94 benim öyle oldu canım 2 eylülde kan verdim çıkmadı 12 eylülde rahatsızlandım bidaha beta baktırdım veee 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim ve çok şaşırdım hamile değilim diye 2 eylülde röntgen çektirdim çok şükür bişe olmadı ama kanda çıkmamıştı mesela
Yusufayazin__annesi umycnr94 ben canım adet günü 4.32 adet oldum ama 20 gün sonrada gebe olduğunu öğrendim ama düşük yaptım
hyena esraeses adete 10 gün kala benmde ilişkim oldu yumurtlama akıntım vardı dün kan verdim negatif sanki adet olacakmış gibi ağrım gelip gidiyor ara ara arada midem böyle ağzıma geliyor gibi oluyor sizde belirti oldu mu
zey-nep11 esraeses kuzum benim benimde beşinci gün gecıkmem vardı kan negatıf cıktı bugün. Adet ikkkez gecıyor seni okudum umut oldun bana inş kan görmedıkte umut vardır😄😄🙈
Dy_55 Canım ben tüm belirtileri taşıyordum ağrım vardı ilk negatif çıktı regle dört gün kala kan verdim 1.20 sonra regl üç hun geçti yani yedi gün ara ile tekrar test yaptım pozitif çıktı değerim 7 günde 1321 oldu pozitif oldu geç döllenme değildi ama hemen kanda çıkmadı ve 4+5 günlük hamile oldumu öğrendim
tgbmerve Dy_55 cokk erken vermişsiniz kanı ondan sizin negatif çıkmış , birbebek döllenmeden sonra 12. Günde çıkıyor kanda , tüpten geçmesi rahme gelmesi orda beklemesi tutunması ve beta salınımı hoop 4-5 günde olmuyor malesef
Heycanlianne_41 hyena Merhaba sizinle aynı durumu yaşamışız bende adetime 10 gün kala ilişkiye girdim şuan bende belirtiler yaşıyorum adet mi yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum
Dy_55 tgbmerve evet dediler onbeş günlük olsa bile çıkar bende çıkmaz dedim regl sonrasını beklim dedim yani üç haftalikken bebek negatif çıktı varmış ama 4 buçuk haftalıkken kanda çıktı. Şaşırdım 7 gün ara ile beta baya yükseldi erken belirti yaşama sebebim de benim kistimdi reglden hemen sonra ağrılar başladı ve arttı o kadr artiki ilişkiden uzaklaştım 5 santim de kistim vardı
umycnr94 tgbmerve ne zman idrar testi ypsam tekrar ki 😔 adet belirtim hiç yok hamilelik belirtim dha fzla gogus sızlama uyku hali halsizlik 😔
umycnr94 Bnmde reglim şuan 8 gün oldu gecikeli hiç bı zman bu kadar sasmadi gününü bir doğum yaptım ondan snra olmadı iki kürtaj oldum ondan sonrada bu kdr gecikme yaşamadım bgun gttim kan verdim negatif geç döllenme olablrmi ki dye düşünüyorum 😔
tgbmerve umycnr94 adetiniz iki üç gün geçsin , benim tüp bebekti gününde dollediler düşünün ama adet günü bile idrar silik çıktı , adetten 3 gün sonra kanda çıktı
umycnr94 Vuralelif yani gelecek hftyi beklemem de fyda var o zman zten doktorum hftya olmazsan yne gel dedi coraspin verdi iki düşük yptgm için folik asitle brlikte varsada balaman da fyda var yoksa da dedi bkalim
Egelikiz InsaAllah benimde öyle olur ya adetim kaç gün geçti bilmiyom duphaston kullandım bugün 6. gün adet yok kan verdim 1.20 çıktı bi ümit bende acabami diyom baldirlarim ağrıyo arada kasıklarım göğüslerimde sis hassas kan negatif çıkınca vazgeçtim artık adetimi beklicem 😢😢
Vuralelif umycnr94 evet ben 10 gün kadar sonra kan vermiştim onda çıktı hayırlı olsun dedi doktor ben çok şaşırdım 10 gün önce yoktu şimdi nasıl 1,5 aylık olmuş ya dedim
Egelikiz umycnr94 InsaAllah vardır canım 🤲🏻❤️❤️ doktorda yok dedi kan sonucuna göre 😔😔 benim pek ümidim kalmadı akıntım yoğunlaşmış galiba adetim gelecek 😢😢 Hayirlisi 🤲🏻❤️❤️
umycnr94 Vuralelif ya 6 ysndaki oğlum var ondaki.gbeligimde de öyle oldu dye hatrlyorum 22 gün gecikmsti 5 hftalik hamile oldgmu ogrenmstim bilemedim 😔 iki düşükse olunca insan. Tedrgn olyor
umycnr94 Egelikiz bnada yok dedi sonuca göre artık hakkimzda hayrlisi canım benim Allah’tan ümit kesilmez inşallah snde bnde var dye bu posta yazarız bir gün 🙏😍