Ebr28 Selind12 amin inşallah tesekkur ederim cnm 34+3 haftalığız 36da kontrolüm var bakalım gün verecek herlde
Ebr28 Sedopi bu karnına bastırma olayını herkese yapamıyorlar galiba arkdsım 2 gün önce sezeryan oldu ona yapmamışlar
Sedopi Ebr28 Aa neden acaba çok şiş olan kilolu olanlara felanmı yapılıyor acaba haksız ama ya 😁 kara Kara o bastırmayı kum torbasını düşünüyorum 🫠🫠🫠😟
Ebr28 Ay3 prof fr selcuk özden ama kendisine 2 kere fln muane oldum erkek bitane asistan var o bakıyo adını bilmiyorum
Ebr28 Sedopi hiç. Bi fikrim yok cnm bnde aynı sekilde ilk kalkma ve kum torbasını düşünüyorum inşallah bizlere de yapmazlar yani zayıflıktan olabilir mi bilmiyorum ama 58 kiloyla doğurdu 😅
Sedopi Ebr28 Şiş ödemli ve kilolu olanlara yapılıyor genelde diye duydumda inanmamıştım ondan sormak istedim 58 kiloda çok iyimiş 85 görücem sanırım şubat sonu doğumum var 🫠
Ebr28 Ay3 bebeğin kalbinde sorun var cnm akciğere giden damar darmış o yüzden perinatoliji takıp ediyor hftaya kontörlüm var gün veririz dedi belki dedi bu tip hastalara sezeryan öneriyorlar mış siz peki nicin takip ediyorlar
Ay3 Ebr28 dikisim var ek olarak yarim rahimliyim benimde haftaya kontrolum var ne zman olacağıni soylerler belki