Fattmasevinc Kubra-00 bazı çocuklar böyle oluyor. Sling yada ana kucağı kullanmanızı tavsiye ederim. Büyüdükçe rahatlarsıniz. Bu zor zamanlar geçiyor.benim oğlum da çok ama çok zordu. Asla bir iş yapamazdim açlıktan bayılacak dereceye geldiğim olurdu..ama geçti geçiyor hepsi
YldrmNUR Kubra-00 benim arkadaşımda öyleydi kız kahvaltı bile yapamıyordu. Mecburen tv açtı çizgi filme alıştırdı. Oda biliyor iyi bişey yapmadığını ama mecbur kaldı. Salıncağa koydu tv karşısında anca öyle durdurabildi
Kubra-00 YldrmNUR valla banada herkes diyor yürüteç alma zararlı ama alacağım başka çarem yok. Biraz daha büyüsün daha kötü olacak . Hep çözüm aramalıyız ne yapalım
Naressmom1644 Benim kızda 4 aylık canım Valla erken merken ama nabim. Mama sandalyesine koyuyorum kısa süreli olarak. Yemeği öyle koyuyorum. Ya da bugün yanıma aldım onu da mutfağını öyle temizledim. Allah yardımcın , yardımcımız olsun çok zor 😘😘😘😘😘😘😘😘
snowglobe Kubra-00 Ben ana kucağına koyup nerede işim varsa onu da yanımda gezdiriyordum. Şarkı açıyodım bi yandan şebeklik yapıyodum bi yandan işimi yapıyodum. Bide size tavsiyem ağladığı gibi yanına gitmeyin. Bu sefer ağlamayı bi sesleniş ya da komut sanıyo