Kubra-00 4 aylık oğlum var. Gün içinde yemek yapmayı bırakın bi çay bile içemez oldum. Ağla ağla hep kucak istiyor. Ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. Dün akşama doğru anca yedim. Sürekli evi turluyoruz gezince susuyor🤦🏼♀️ gündüzleri asla uyumuyor. Ağrısı var desem yok. Kucağıma aldığım an gülüyor. Anakucağına bırakınca ilgilenmezsem yine ağlıyor. Odadan çıkıp diğer odaya geçsem kıyamet kopuyor evde çığlık içinde ağlıyor geliyorum susuyor bana bakıyor… çıldırmama az kaldı 🤯
Yenibirannee Kubra-00 oyun halisi biraz oyalıyor. once siz onunla oynayin yavas yavaş tek bıraktığınız da oynayacaktir
YldrmNUR Kubra-00 aşkım bebeğin daha çok küçük. O hala anneden ayrılmaktan korkuyor o yüzden sürekli yanında seni istiyor sürekli temas halinde olmak istiyor. Bunun için ne yapılabilir bilmiyorum bende doğunca slinge koyar iş yaparım diye düşünüyordum ama bakalım :)
yarencaliskan Kubra-00 inan canım tek çocuk aşırı kolaymış ikinci çocuğum olunca şok oldum 😀 oyuzden kendini üzme bu günler geçici 😘 biseyler yaparken yanına al öyle yapmaya çalış yapacaklarını
yanlisanlamaama Kubra-00 benim kızım 6 aylık kendi kendine oynayabiliyor ama benim odada olmam lazım çıktığım an kıyamet kopuyor gündüzleri uyumadığı için iş yapamıyorum tabi ama onun da yolunu buldum vantuzlu oturaklardan aldım gittiğim her odaya onu da götürüp oturtuyorum mutfakta bile birlikteyiz 🫠 kucak istediğinde alıyorum biraz emzirip dikkatimi dağıtıp tekrar bırakıyorum🫠 siz de yavaş yavaş kademeli kademeli kucaktan uzaklaştırmalısınız şarkı söyleyin birlikte ilgisini dağıta dağıta bırakın kucağınızdan ben odadan çıkmam gerekiyorsa sevdiği şarkıyı söyleyip cee e oynaya oynaya tuvalete falan gidiyorum mesela😂
elmaelmaelma Anakucağında oyuncak falan ilgisini çekebilecek şeyler asılı mı? Belki oyun halısı tarzı ayına uygun bir şeyler alabilirsiniz.
Kubra-00 elmaelmaelma hem ana kucağında hemde oyun halısında oyuncaklar asılı. Oyun halısı piyanolu olan hatta. Asla oynamıyor aralarından bana bakıyor. Bıraktığımda ağlıyor sürekli🤦🏼♀️
Kubra-00 Yenibirannee aldım inan piyanolu hemde. Asla oynamıyor. Oyuncaklarıda asılı. Aralarından bana bakıyor. Bıraktığımda ağlıyor🤦🏼♀️
elmaelmaelma Kubra-00 peki siz hiç keşfetmesine yardımcı oldunuz mu oyun halısındaki piyanoyu ve diğer oyuncakları falan… Hani bazı bebekler bırakır bırakmaz tekmeler, uzanır vs ama bazı bebekler de öncelikle birlikte keşfetmeye ihtiyaç duyar.
Kubra-00 elmaelmaelma ohoo okadar uğraştım ki. Neler yaptım. Gösterdim gülerek anlattım ellerini tutturdum ayaklarını piyanolara bastırdım. Elleriyle oyuncakları oynattım. Yok yok yani. Ben gittiğim an başını çevirip peşimden bakıyor çığlık atıyor
Kubra-00 YldrmNUR kangurumu? Ben onuda aldım koydum . İçinde ağladı. Zaten iş yaparkende zor oldu ocakta flan . Oda işe yaramadı. Neler neler aldım ona görseniz. Kimsenin okadar şeyleri varmıdır acaba en pahalı şeyleri aldım boşa almışım. Tek eğlencesi benim. Yapıştı bana🤦🏼♀️
Gulays Kubra-00 ha birde müzik dinlet sende eşlik et senin sesine alışkın başka hiç birşeyi bilmiyor ki oda çok haklı aslında 9 ay boyunca senin kalp atisin ve sesinle yaşadı şuan yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyor bir süre ağlayınca al kucağına durumu açıkla bırak ben o şekilde astım bu durumu
YldrmNUR Kubra-00 benim arkadaşımda öyleydi kız kahvaltı bile yapamıyordu. Mecburen tv açtı çizgi filme alıştırdı. Oda biliyor iyi bişey yapmadığını ama mecbur kaldı. Salıncağa koydu tv karşısında anca öyle durdurabildi
Kubra-00 yarencaliskan yaparken yanıma almak mı? Dün mutfakta yemek yapayım dedim anakucağını oraya getirdim, bana bakıp bakıp kendini yırttı ağlamaktan. Aldım kucağıma oturdum.. iyice bunaldım
Kubra-00 yanlisanlamaama bende yaptım anakucağını mutfağa aldım yemek yaparken bana baksın diye. Ordan ona şarkılar söyledim oynadım flan yok yani yemeği asla yapamadım ağla ağla kendini yırttı al beni diye. Bunaldım ya. Nasıl olacak bilmiyorum . Elimi yüzümü zor yıkar oldum. Asla gündüzleri uyumuyor evet. Akşam eşim geliyor uyuyor hep. Uyandırmaya çalışıyorum ki gündüz uyusun. Ama asla uyanmıyor . Çok değişik bir oğlum var
Gulays Kubra-00 bol bol konuş bebeginle seni anlamayacgini düşünme sakin ona arada kendine vakit ayirman gerektigini ve kendi kendine yetebilecegini çok akıllı ve güçlü olduğunu söyle arada 5 dk bile olsa yanlız bırak ilk başta ağlayacak sonra sonra alışacak her yanlız bıraktığında mutlaka teşekkür et annene müsade ettiğin ve kendine yetebildigin için teşekkür ederim ben çok söylerdim herkes dalga geçerdi oğlum şuan 18 aylık beraber bulaşık makinası boşaltıyoruz çamaşır seriyoruz toz alıyoruz tek başına bir şeyleri başarabileceğini biliyor
Kubra-00 Gulays ben bunlarıda yaptım. Asla takmıyor. Huyu çok ağır. Hiçbir oyuncakla oynamak istemiyor. Eline veriyorum . Önüne koyuyorum bakıyor bakıyor hemen sıkılıp bana bakıyor . Ne yapacağımı şaşırdım artık.
yanlisanlamaama Kubra-00 ah yavrum ayrılma korkusu yaşıyor sanırım büyüme atağında olabilir ☺️ YouTube dan siyah ekran bebek şarkıları açıp birlikte söyleyin karşısına geçip komik komik danslar yapın ben 3 aylıktan beri yapıyorum bunu 😂 ağladığında kucağınıza alın sonra geri bırakın alın bırakın belki böylelikle bunun kötü birşey olmadığını sizin onu ağladığında alacağınızı bilirse korkusunu yener
Kubra-00 Gulays bir sürü müzikli şeyler aldım çalıp bende söyledim. O müziği değil benim sesimi dinliyor. Ben susunca müziği dinlemeyip ağlıyor çünkü. Biri onu kucağıma aldığında susuyor ama gözü sürekli bende. Başını çevirip çevirip beni arıyor bulunca gözlerini ayırmıyor