Pamuk Eslem2112 İlla kırmızı olmaz hastane referans göstermediği için.+1protein çıkmış yani bir miktar protein kaçağı var.
Pamuk tatlibebegim_ Hayir hayır olmaz kötü bisey diyenlere aldırma.Ben insülin kullanıyorum.Doktor sana diyet verir dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok. Hem de çok bilinclisin yaptırdın testini ve ogrendin🫠
Eslem2112 Pamuk bnde şuan hastanedeyim yatış verdiler yukse tansiyon dan 24 saatlik idrara bakacaklar
Pamuk Eslem2112 Benim 24 saatlik idrarda da var ama tansiyon normal enfeksiyon var ondan kaynaklı yükselmiş.Burda bir çok kişi var tansiyon ve protein kaçağı çıkıp ileri haftalara giden. Sakin stres yapma diyetle ilaçla düzene girecek.
Eslem2112 Pamuk küçük kizim evde annem bakıyor korkuyorum canım elimde deil su lanet tansiyon düşmüyor
Dilekle tatlibebegim_ 1. Ve 2. Saat diye yazmıyor ikisinde de tokluk şekeri yazıyor kaç mg ile yapıldı yükleme en doğru cevabı doktorunuz verir
zeymom_ Pamuk ya neden bu enfeksiyon düşmüyor bende anlamadım sizin enfeksiyon değeriniz kaç olmuş 🙄😢