fatmacingoz1 mombarbie_ Seni içimde hissettiğim ilk anın tarifi yok eminim kucağımda olmanın da tarifi olmayacak.❤️ Rabbim nasip ederse en geç 2 haftaya kucağımda olacaksın, seni heyecanla bekliyor olacağız oğlum. Bu kötülüklerle dolu dünyada seni son nefesime kadar koruyacağıma söz veriyorum.Ömrün, bahtın güzel olsun 🐣
S17 Miracleee Deletedmom_85 benimde 1 ayım var doğumunuz tam olarak ne zaman. Lütfen biz diğer bekleyenler için de dua eder misiniz
Miracleee S17 ben henüz 32. Haftamdayim canım. Tabiki dua ederim. Ediyorum da zaten. Hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarımıza kavuşalım Allahın izniyle. Rabbım tüm bekleyenlere de tez vakitte nasip etsin bu güzel duyguyu.
Deletedmom_85 S17 Tabi ki ederim isminiz nedir? ismen dua edeyim. Rabbim tez vakitte gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin nasip etsin inşallah. Ol deyince olduran Rabbimiz var umudunuzu hiç kaybetmeyin, o çok merhametli elbet bir gün verecek isteyen bekleyen tüm kullarına🙏🏻 Doğumuma Allah’tan bir keder olmazsa maksimum 1 ay. Sizin neye 1 ay kaldı peki?
_Hulya7106 mombarbie_ benım minik meleğim annen ve baban seni sabırsızlıkla bekliyor ilk göz ağrımız herseyın en iyisini en guzelını hazırlıyoruz sana herkes senin için bişeyler alıyor bi heyecanla hazırlık yapıyor en çokta anneannen ♥️ neredeyse bizden çok şey aldı 🤦🏼♀️ kime benzeyeceksin acaba nasıl bi benim olacaksın öyle çok merak ediyorum ki seni henüz 28 haftalıksın yolumuz yarılandı sağlıkla kolay doğumla huzurla bereketinle gel seni hep çok seveceğim benim tostosum görmeden bi insan bi insana bu kadar mı aşık olur sana bayılıyorum sürekli senin için bişeyler almak yapmak istiyorum sana bir sürü kombin yaptı annen 😂 hadi biran önce büyü tam zamanında sağlığınla gel kuzeyim🧿💙
Aylinbat mombarbie_ 3 senelik tüp bebek tedavisinin ardından sizin canımda olduğunuzu öğrendik. 3 sene dile kolay yol uzundu ve yokuştu, bitmeyecek gibi hissediyorduk.. Hiç bir iğne canımı acıtmadı annecim biraz morardı geçti.. sizi beklemek daha zordu yavrularım.. Kavuşmamıza iki gün kaldı. Baban ve ben sizi çok seviyoruz Sağlıkla gelin ikizlerim💙💙
Denizin_blogu İlk göz ağrımız, sağlıkla gel minik mercimeğim. Annen ve baban seni çok seviyo ve sabırzılıkla bekliyoruz❤️🥺
minik_kurabiyeee Deletedmom_85 ayy gözlerim dolduuuu🥺🥺🥺 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰 çok duygusallaştım yaaa
Deletedmom_85 minik_kurabiyeee Çok sağ olun Allah razı olsun. Güzel dilekleriniz dualarınız sizde karşılık bulsun sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah 🩷
S17 Deletedmom_85 benimde doğumuma 1 ay kaldı Allah nasip ederse. İsmim simge. Dua ederseniz çok mutlu olurum 🙏🙏
minik_kurabiyeee Deletedmom_85 amin cümlemizden inşallah 💖 aminnn inşallah valla kucağıma aldığım an bütün bu hamilelikte yaşadığım kötü her şeyi unutacakmışım gibi geliyor ve sabırsızlaşıyorum iyice 🥺
Adgg mombarbie_ canım kızım minik yavrum ilk göz ağrım seninle kavuşmamıza 58 gün kaldı anneciğim ikili tarama testinde kalbinde büyük bir hastalık olduğunu Öğrendim ama senden hiç vazgeçmedim kızım hamilelik sürecimi ağlayarak geçirsem de üzülsem de Karnımda tekmelerini hissedince Allah’tan umudun kesilmeyeceğini Bir kez daha anladım Annen sana her gün dua ediyor Rabbim acını göstermesin sana şifa uzun ömür versin Her korktuğum da her zaman varlığını belli ettin kızım ağlama anne der gibi inşallah bu sınavı mükemmel bir şekilde atlatırız ileride anne kız çok iyi arkadaş oluruz seni gerçekten tüm kalbimle çok seviyorum
kubraaacn Asya’m, biriciğim. Dünyaya henüz gelmeden minicik hareketin ile nasıl heyecanlandırıyorsun beni.. Sağlıkla gel güzel kızım. Her şeyin hazır, bir sen eksiksin. Seni çok seviyoruz. 35+3 💚
Miracinannesi_1824 Minik kuzum iki numaralı paşam Metehan’ım. Seninle aynı bedende son haftamız nasipse.Zorlu bir yolculuktu lakin kavuşmak herşeyi unutturacak inşallah oğlum.Hoşgel,sağlıcakla gel benim küçük mutluluğum💙🐣
Nurrr0006 O benim küçük balım 10 yıl sonra bir mucize oldu o kadar umutsuzdumki acaba dış gebelik mi kimyasal mı kese var bebek yoksa diyordum doktor sessiz olursan kalp atışını duyalım dedi ve o ses o görüntü hayatımda hiç bi kadar mutlu olmamıştım sevincimden yollarda ağlaya ağlaya eve geldim şimdi 26 haftalık Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Seher1234seher Nurrr0006 hamile değilim ama İnşaAllah hayırlıca benim de böyle güzel notlar bırakacağım tarihler hayırlıca nasip olur 🤲
Beyzab95 mombarbie_ bende 17.06’da öğrendim tam 17.06.2023 00.30 civarlarıydı 🥲🥲 sabahta kan vermeye gitmiştim cumartesi günüydü hiç unutmam o günü eşim uyuyordu test yaptığımda öylesine yapmıştım pozitif görünce eşimi uyandırdım testi gösterdim ama ellerim nasıl titriyordu bir süre anlayamamıştı o da uyku sersemi 😅😅😅
mombarbie_ Beyzab95 ben çok şanslıydim sabah erken saatlerde gördüm pozitifi hemen kan vermeye gittim 2 saat sonra sonuç çıktı alışverişe cikmistim kendi ailemle o sıra çaktırmadan eşime supriz yapmak için birkaç birsey aldim kutu vs akşama kadar içimde nasıl tuttum bilmiyorum 😅 normalde asla sürpriz yapamayan biriyim
1prensesannesi__ mombarbie_ miniğim baban ablan ve ben seni sabirsizlikla bekliyoruz o güzel kokunu cekmek icin gün sayiyoruz tek eksigimiz sensin seninle tamamlanicaz bebegim iyki benimlesin seni cok seviyoruz 😍🥰