3438FG tatlibebegim_ Siz 108 diyince, attığınız değerlerde farklı olunca yanıltmak istemedim sizi. Yani boş yere endişelendirmek istemedim. Allah’ın izniyle diyetle hallolur hiç merak etmeyin
3438FG Pamuk Kesinlikle öyle. Bende hanımefendi 108 falan diyince şaşırdım daha sonra değerleri atınca hanımefendiyi yanıltmak istemediğim için seni etiketledim ama doğru düşünmüşüm. Neyseki yaptırmış önlemini alır Allah’ın izniyle
Anneadayiii__ Pamuk tokluk şekerimi aldı benim ama aradan 1,5 saat geçti 140 çıktı sizce fazla mı yükleme de yapmamıştı kendisi
Pamuk Anneadayiii__ 1,5 saat sonra 140 yüksek.1. Saatte 140 alti isteniyor.Imkanin varsa eve cihaz Al ölçüm yap.
Anneadayiii__ Pamuk teşekkür ederim peki bu şekerin azalması için ne yapabilirim çok şekerli şeyler yiyorum azaltırsam geçer mi
Aslk05 Pamuk selamlar. Normal değer aralığı kaç peki? Yani kaç üzeri olursa tehlikeli oluyor. Biliyor musunuz?
tatlibebegim_ Ceydakrtpe22 maalesef sonucumda 1 saatlik tokluk 194 çıktı parmakla ölçülen bir olmuyormuş demek ki
HilalimM63 Anneadayiii__ sınırda benmde aynısıdı ılk yaptıgım dr sınırda demsıtı kendımce dıyet yaptım dustu sukur 🥰🌸
HilalimM63 Anneadayiii__ sekerı ekmegı kestm hepden .. 👍🌸🥰😉kendm kg verdım bebek kg aldı masallh 🥰😇doktr bıle sasrdı🤭