_Anonimdenim Gmzatgl 2. Gebelik 32 aylık oğlum var ve 34+2 haftalık bir erkek bebişe daha hamıleyım 🙈🥰
5959lap Gmzatgl kızım 19 aylık yenı gebe olduğumu öğrendim kaç haftalık blmym daha gıtmedım doktora randevü bulamıyorum
Edalale Benim de ikinci gebelik kızlar Kızım 19 aylık İnşallah doğunca 26 aylık olcak kızım İkisine yeter miyim bilmiyorum Korkmuyor değilim kızlar Moral verelim birbirimize 😄😊
Dkdenizonur Gmzatgl hoşgeldin bende ilkinde buradaydım şimdi 2. De yine burdayım 10.haftadan selamlar 🤭
Aminealeyna Gmzatgl hayirli olsun ilk cocuk kac yasinda ☺️ benimde ikinci geneligim ilkindede burdaydim ilk kizim Amine Defne 4 yaşında ikinci kızım Nil Mira yolda 20+5 ama 22 gozukuyor ☺️❤️
Fadimerdgn Lutfiye20 bende bugün 8 haftayim da bebeğim sağ tarafimda sağ kasıkta sancı batma oluyor mu nasıl belirtiler yaşıyorsunuz
Lutfiye20 Fadimerdgn evet çok oluyor sağımda batma kızım da bu kadar olmuyordu ve hergun kusma oluyordu bu gebeliğim de belimde ağrı oluyor ve sağ kasığımda
Sinemm68 Gmzatgl hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah darısı tüm isteyenlete benim 3.5 yaşında bir oğlum var şimdi 2. Deniyoruz