Beram Pirayeee yarında ben vermyi düşnyrm bgn dışarı işlrni yapmaya karar verdm hayrlsı olsn inş haberlşlm sizin kaçta saat ☺️
Azizarif MelikeHayrunnisa ayy heycan basti sipa nasil gelicegine karar vermemis ben nasil vereyimki dimi 🤗😊👶🏻💕
Armgn Beram bekleyeceğim işte bakalım 1 hafta daha Pazartesi yine kontrol var o zaman da doktorla konuşuruz ne yapalım diye iyice stres yaptım bende
Beram Armgn strestnde sancı gelmyomş akışına bırakmya çalış zor olsada ☺️ İnş en kısa zamnda hayrlsyla gelir 😍
Sebnem55 21 aralık cuma sezeryan tarihimizdi ama 19 aralıkta suyum gelince birden sezeryanda buldum kendimi.52 cm 3.740 gr cennet kokulu oğluşum kollarımda.cok sükur ikimizde iyiyiz.korkmayın arkadaşlar bol bol dua edin.ağrınız oluyor tabiki yok desem yalan ama katlanılamayacak kadar değil.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Beram Sebnem55 her kafadan ayrı ses bugn o kdr bunaldım ki sezeryn duyunca gelen tepkilerdn 🤦🏻♀️ Hakkmzda hayrlsı neyse o olsn diyorm artk 🤷🏻♀️
SevdaTacoluBakr Salı günü 38 olcaz bizde kontrol var ama hazırlıklı gel sezeryan a alabilrim dedi şeker oldu için suyumda azalma görürse sali alriz dedi nasip artik heycan dorukta😃
SevdaTacoluBakr Beramamjn ins hepimiz için hayırlısı olsun... ilk doğum um sezeryandi bu 2. inş sağlıcakla gelir kuzum
Buseamaikizlerburcu Azizarif cnm norm dogum icin problemin yoksa ve korkmuyrsan keyfi sezaryen yaptirma surda 1 haftan kaldi sabreteger gelmezse yaptr hem ocakta dogsun yas problemi olmaz oyle dusun bnde oyle diyorum cunku elmiyor beninki 39 um bende
Azizarif Buseamaikizlerburcu cok dogru soyluyorsun da insan korkuyor yuzduk kuyruguna geldik insallah son zamnlarda yavrularimiz yardimci olur her gun konusuyorum annem hadi gel yardimci ol oglusum falan 5 gun kaldi progrma gore 🙄
Buseamaikizlerburcu Azizarif bnmde 6 gun kaldi sabir edelim canim ❤280 e yakin gun sabir etmisiz 6 gun 5 gun neki
Azizarif Buseamaikizlerburcu doktora gittimm kanala inmis pozisyon uygun cati iyi 1 cm acilma var hepsi 1 gunde oldu inanamiyorum darisi basina