Beram Selam kızlar postlardan okuduğuma göre pazartesi baya kişinin sezeryan doğumu var aynı gün olan 38+5 ler ve diğerleri durumunz nasl duygularınz ben sabaha kadr rüyalar içindeydim ne belli olduğu için sanırım ne hissettiğimi bile bilmiyorum 🤷🏻♀️ Aslında normal doğumada çok hazır hisstmiyodum kendimi 🤭☺️ Varmı benim gibi olan 🙋🏻♀️🌸💙
Pirayeee Beram bende 38+5te pazartesi sezaryen olacağım inşallah. Korku heyecan stres hepsi bir arada 🤪
Cansu10 Beram 40+5 deyiz şuan bizim kızda kanala inmiyor Pazartesi bende sezeryan olucam sanırım 😐 korku heyecan herşey var
MelikeHayrunnisa Beram dün 39 olduk. Arada sancılarım oluyor yalancı sancı özellikle akşamları bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isteyecek😀😀
Beram Pirayeee bende öyleym ne yapcğmı şaşrmş durumdym son hazrlıklarmı yapsam kendmimi dinlesem ne yaplcağı belli olmayn kurbanlk koyun gbi beklyrm 😂
Azizarif 39 haftaligiz bu gun ama bebisin keyfi yerinde yan duruyormus kafasi kanala inmemis doktor sezaryen yapalim istersen dedi cok kararsizim ya kafayi yicem 😢🤔
Beram Azizarif bizimde öyle işte kanala inmemş hala sancı yok açılma yok brzda enfeksyon çıktı sezryn yapalm dedi bir anda kesinleşnce küçk şaşknlk gecryrm dünden beri 😅
Buseamaikizlerburcu Azizarif cnm norm dogum icin problemin yoksa ve korkmuyrsan keyfi sezaryen yaptirma surda 1 haftan kaldi sabreteger gelmezse yaptr hem ocakta dogsun yas problemi olmaz oyle dusun bnde oyle diyorum cunku elmiyor beninki 39 um bende
Beram Cansu10 hayrlısı olsn bizmde öyle şimdiye inmesi lazm dedi kanala ama bellide olmuyomş sizin baya gelmş gününüz hayrlsı neyse o olsn inş☺️
Armgn 38+5 Benim kızın başı kanalda 2 cm açıklığım var ama pekte gelesi Yok gibi benimde kafam çok karışık iki günde bir kontrole gidiyorum en sonunda sezaryen olayım bari diyecek gibiyim
Beram Armgn kanalda ve açıklık varsa birz daha bekleye blrsnz bizde hiç biri yok kanlda değl açıklk yok sancı yok bir anda sezryn dedk tüp bebk birde riske atmk istemedi çoğuda eşimn ısrarına 🤷🏻♀️
Armgn Beram bekleyeceğim işte bakalım 1 hafta daha Pazartesi yine kontrol var o zaman da doktorla konuşuruz ne yapalım diye iyice stres yaptım bende
Beram MelikeHayrunnisa inş en kısa zamnda gelir hayrlsyla en azndn yalancı sancı varmş bizde oda yok 😅
Azizarif MelikeHayrunnisa sanci nasil bisey ya iceden baski oluyor beline biseyler oluyor oylemi bende 39 um sanki ishal gibi degisik bi agri anlayamiyorum
MelikeHayrunnisa Beram inşallah canım durdukça doğurması zor olacak çünkü kilo alıp duruyormuş sezeyandan korkuyorum
MelikeHayrunnisa Azizarif kafasını vajinaya bastirıyor canım bel ağrısı ve alt karın ağrısı arada gelip gidiyor akşamları oluyor bana özellikle
MelikeHayrunnisa Azizarif birde karnım kasılıyor taş gibi oluyor o sırada alttan çıkacak gibi oluyor bir iki kere çığlık bile attım yani😣
Beram MelikeHayrunnisa ben ikisinede hazr değldm ne norml doğm yapcak cesareti vardı nede sezrynı düşünmemiştm bile eşim dedi böyle gtmycek bir şeklde doğrcn karar ver artk 😅 keşke azck cesrtm olsa ama hayrlsı neyse o olsn diyorm artk 🤷🏻♀️
Azizarif MelikeHayrunnisa ayy heycan basti sipa nasil gelicegine karar vermemis ben nasil vereyimki dimi 🤗😊👶🏻💕
Beram Pirayeee yarında ben vermyi düşnyrm bgn dışarı işlrni yapmaya karar verdm hayrlsı olsn inş haberlşlm sizin kaçta saat ☺️