aybukelii1 Tam 38 haftaligim salı günü 39 olcam ve doğumum olcak sezeryanle inşallah ayın 23üne geliyor yani . Ve dün kontrolüm vardı 3100 dedi doktorum bebeğim erkek bu arada.
Mervegngr06 Ben de 37+6 yım pazartesi günü ilk çatı muayenesini olacağım inşallah benim de açıklığın olur çok zorlanıyorum artik
Secda Bende 38 haftaligim bugün gitmiştim doktora 2. Hamileligim sezeryan olacağım kilosuna 3200 dedi haftaya 39 haftalik olacağım ve sezeryanla alınacak
Sedefingoo Secda Secda maşallah sağlıkla gelsin inşallah bizde 37+6 da 3407ydik bakalım pazara kadar ne kadar büyüyecek
Secda Sedefingoo hayırlısıyla gelsinler sizde el uyuşması ve ayaklarda şişme basladimi acaba bende başladı bu hafta
Sedefingoo Zumre-Asaf canım ben kanala girdiğini kendim anladım çünkü çok yoğun bir baskı hissettim ve dik oturduğumda rahatsız edici bir acı hissediyorum
Sedefingoo Sedefingoo busra3316 açılmam var mı bilmiyorum çatı muayenesi yapılmadı sezaryen doğum olacağı için
Hanifekdemir Sedefingoo 38 +2 deyiz sabah kontrölüm var doktor geçen kontrölde sezeryan olacak dedi inşallah artık doğum in gün verir hem çok büyüdük hem karnım baya aşağı düştü hemde sancılarım var artık