Reyreyli Kbrnrmrt o nasıl oldu yahu 😂 geç döllenme falan oldu diyelim hadi tam tersi daha geç tarihi yazması gerekmiyor mu. Sizin son regl tarihinize göre hesapladığınız hafta kaç doktorun hesapladığı hafta kaç şimdi
Kbrnrmrt Reyreyli Ben 21 temmuzda korunmayı bıraktım. (Hamile kalma tarihi bu kesin yani) 13 Temmuz da son adet tarihi başlangıç Dr 7 Temmuz yazdı. Geç gittim zaten dr eli var ayağı var her şeyi var 9 haftlık bu bebek dedi
hasretsisman deryaa45 Cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum kız bebeklerde erken gelir derler 38+5im sancım yok 😂 39+2de sezeryan olacağım 🌸💖
Ozgeliz deryaa45 benim ilkim oğlum 38 haftalıkken doğdu gece aniden suyum gelmişti gündüz 13:43 de sağlıkla kucağıma almıştım darısı size olsun inşallah 🙏🏻
Angelotte deryaa45 38+4 oldu 10 gün önce rahimde açılma vardı ve yumuşamaya başlamıştı rahim ama gelen giden yok doktor bugün bile gelebilir dediği için 10 gün önce 10 gündür stresten ne zaman gelecek diye kafamda beyazlar arttı
nazazra24 deryaa45 komşum 42.haftayı doldurmuştu gelmiyordu bebek doktoru sunni sancı ile doğumu başlattı 😂 ben 40+2de doğurdum oğlumu ♥️