Esrtgb merve_bulut ya ben artık dayanamıyorm dogck diye korkuyorum bu yandan dogmasi bı yandan kilo ıcın kalmasını istiyorum oylr yoruldum kı
merve_bulut Esrtgb ay evet hatırladım seni 34 haftalıktın demi. Canım sana şöyle söyleyeyim ben doğumdan önce ultrasona girdim orda 2150 çıktı iyi dedim küvoze gitmez ama 1960 doğdu. Başka bi arkadaşımında ultrasonda 3 çıkmıştı 3buçuk doğdu. Nasipte ne varsa o canısı
Esrtgb merve_bulut bugun 34+5 oldk hatta hastaneden geliyorum Agrım çok oldu açıklık 2cm olmus kanama vardı biraz yatırmak istedi de istemedim Bn yine eve geldim
Ess23 Dolphin16 nasıl bekliyebildiniz dışkısını yapma ihtimali çok fazla sonuçta ben şuan 40+5im gelmiyor hala ama suni sancı ile yatıyim diyorum 🙃🫢
Dolphin16 Ess23 canım yurt dışında yaşıyorum son ana kadar bekliyorlar gelmezse suni sancı veriyorlar .
LamiyaCetinkaya deryaa45 Erkeği kızı farketmez ki. Öyle olsa erkek bebeklerde erken doğumlar olmazdı.
Dilaraayvz deryaa45 ben 39+1de doğurdum geçen sene yeğenim 40+6 da doğdu belli bi kalıba girmiyolar malesef 😁
Kbrnrmrt Bu hafta işleri karışıyor bence fazla durdu bebek zannediyoruz. Benim dr adet tarihi başlangıcından 2 hafta önceyi yazdı. İmkansızken kabul ettik bakalım. Zamanında doğsa 2 hafta gecikti denilecek
Reyreyli Kbrnrmrt o nasıl oldu yahu 😂 geç döllenme falan oldu diyelim hadi tam tersi daha geç tarihi yazması gerekmiyor mu. Sizin son regl tarihinize göre hesapladığınız hafta kaç doktorun hesapladığı hafta kaç şimdi