Denizzli20 Marttannesiii merhaba özel sağlığa gidiyorum Zeynep hanima doğumum da orada olacak 34+4oldum çok az kaldı 😍
Denizzli20 Dkdenizonur ben de ona gidiyorum içiniz rahat olsun normal doğum yanlısı gerekli şeyleri açıklar söyler ultrasonda bakarken detaylı bakar falan seviyorum doktorumu 😍
Nill_ Minikmucizelere amin sizinle daha önce konuştuk diye hatırlıyorum sanki ama :) sizin az kalmıs olması lazım değilmi doguma
Mervs Ben özel sağlık nihat güle gidiyorum ve 31 haftalık olduk bugün komtrolüm var ve soracagım ücreti falan kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz diyecegim bakalım ne dicek fiyatı
Buse8997 Mervs Merhaba bende Nihat güle gidiyorum. En başından beri nasıl gidiyor memnun musunuz? Biz 36 haftalık olduk daha doğum için konuşmadık sizi merak ettim.
Minikmucizelere Nill_ ay konusmus olabiliriz ben unutuyorum her seyi😅yarin 38 haftalik olcaz 26 sinda yani cuma gunu sezeryan olcak gibiyim pazartesi son kontrol var o gun kesinlesecek🙂ilk dogumunuzuda mi semih beyde yaptiniz
Nill_ Minikmucizelere evet ilk dogum semih bey de oldu 9 ay devlete gittim son kontrol de sora gelmeyince eşim özel e gidelim demişti öyle semih beye girmiştim ertesi gün sezeryan olmustuk 39+6 da çatı darlıgı yüzünden. İkinci gebelikte basından berı semih beye gidiyoruz :)
Nill_ Minikmucizelere ya birşey merak ediyorum semih bey hep siyah beyaz mı bakıyor yani kimisi renkli ultrasonlsrı oluyor bebeklerin semih bey hep siyah beyaz veriyor yoksa belirli hafta dan sonra veriyor mu renkli merak ettim
Minikmucizelere Nill_ evet ya hep siyah verdi bana ki cokta onemsemedim cunku bizim sipa hic yuzunu gostermedi ztn😅sadece detaylida gorebildik yuzunu baskada yok bi lerede yandan burnunu falan gorduk😂
Nill_ Minikmucizelere detaylıya perşembe gıdıcez semih beyin odasının yanında sanırım doktorun adı şuan yok aklımda bakalım orada görürüz artık telefonla çekeyim bari ekrandan😂
Minikmucizelere Nill_ ben denipolde yaltirmadim detayliya cagri guvene gittim o yuzden denipoldekini bilmiyorum
Sltn123_ 2607 memnunmusuniz Serkan beyden acaba şehir dışından gelicem Serkan beyi tercih ettim doğum sonrası için ama 37 haftamdayim
Sltn123_ mihri12 mihri12 17bin cnm askeri personel ve polis lere,%5indirim uyguluyo aklınızda bulunsun