Minikmucizelere 2607 pazar 38 olucaz bizde Ne zaman gidiceksiniz yakinda kontrole denk geliriz belki😄
Mehparesultan333 Bebek3_ gittiğimde hiç birsey sormadılar doğum belgesini kaydettiler o kadar herkese veriyorlar
Minikmucizelere 2607 ya evet az kaldi pazartesi son kontrolum var cumada dogum olucak gibi🙈 İnşallah hepimiz sag salim kucagimiza alalım 🙏🥰kac yasindasiniz peki🙂
Minikmucizelere 2607 fark etmezdi benim icin ama catim cok da musait değilmiş 26 sina kadar kendisi gelirse gelir ama son haftaya kalmasin o ladarda musait değil catin dedi bende tamam 36 si sezeryan olsun dedim o zamana kadar gelmezse kendi Sizinkinin cinsiyet ne🙂
Leylaaaaa Marttannesiii ben özel sağlığa gidiyorum Şengül hanıma doğumu da orda yapacağım kısmetse ilk çocuğumu da orda doğurmuştum hatta Pazar dogum yaptım doktorum kendisi gelip yaptırmıştı sağ olsun
Egemoms1303 ArzuZ hic bilmiyorum canim. Ama arkadasim 20 gün önce yaptı doktoru Nuray Aydın tekden de 10 bin almis galiba hastane
Dkdenizonur ArzuZ sadece doğum ne kadar bilmiyorum ama doğum paketi önerdiler on muayene bebeğin bütün testleri artı doğum (sezeryan normal farketmez ) hepsi dahil 29 bin dediler bize
Pnr22 Bebek3_ kizkardesim Tekden hemşirelik yapiyo ondan faydalanıyorum 15 bin ücretin yarısıni odicem