Merve61nc Yarın doktor randevum var 16 haftalık olduk cinsiyetini öğrenicez 4 yaşında bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim 😍 çok heyecanlıyım
Yonca_26 Merve61nc bir gün sonra benim de kontrolüm var 18+2 olmus olucaz insallah ögreniriz bizde cinsiyeti cok heycanliyim🙈
Linaaaaa ilkheyecanim96 anca hayırlısı âmin inşallah sizinde Gönlünüzde hangisi yatıyorsa olsun o zaman yarın doktora gidiyoruz kim öğrenirse burada tekrar yazar
masalto benimde 3 yasında kızım var instgramda bir sayfa erkek dedi ama bn şekline göre kız diyorlar bakalım ne olck :) şuan 9+4üz
Yonca_26 Merve61nc açikcasi bi önceki gittigimde doktora bana söylemeyin kesinlesince not edin cinsiyet partisi yapip öyle ögrenmek istiyoruz dedim doktor bakti hatta bana basini cevir görüp anlarsin demisti🤣bi sonraki gelisinde net yazarim sana dedi ☺️
Merve61nc masalto anladım canm belli olmuyor bnce Allah gönlüne göre versin canm 🤲🏻 12 ci hafta da illa ki tahmin yapar zaten doktor 😍
Merve61nc Yonca_26 ya bende istedim cinsiyet partisi ama çok sabırsızım bekleyemem 😀 o an öğrenmem lazım
Pofidik123_ Yonca_26 bende 11+4de kontrole gittiğimde ısrarla tahminim var söyliyim mi diyip güldü ama bizde söyletmedik cinsiyet partisi yapıcaz söylemeyin dedim şu an 13+6zaman geçmiyo sizce ne zaman gitmeliyim
Yonca_26 Merve61nc bende düsünmüyo degilim yani doktora amaan bos ver söyle demeyi🤣🤣ama parti yapmayi da cok istiyorum cok heveslendim mecbur beklicem🤣🤣