Kubraakgn0 Kızlar bugün kontrole gittim FQLİD PLUS yazdı doktor daha önceden kullanıp etkisini gören var mı yorum yapar mısınız
Betul-97 Kubraakgn0 İmom omega kullandım kokusu iğrenç affedersiniz idrarınız bile kokuyor çok tiksinmiştim. Lavaboya girmek istemiyordum ya da nefesimi tutuyordum o kutu bitince imom primo verdi daha güzel sıfır koku. İyi geliyor ağrılarım geçiyor neden folik asit içince
Kubraakgn0 Serapjjj Bende kontrol haplarını bırakalı 1 ay oldu bugün kontrole gittim buna başla dedi doktorda
Kubraakgn0 Esrashshshssh Benim daha regl olmama 8 gün var kan testi filan yapmadı ultaronla baktı ama bana bişey demedi eşime numarasını verdi yarın ara sabah dedi bende tedirgin oldum ama önemli bişey olsa söylerdi herhalde
Serapjjj Kubraakgn0 aynen gebe kalmadan 3 ay önce ve gebe kaldıktan 3 ay kadar doktor uygun görürse yaziyo ben kullandim bebeğin gelişimi için çok faydalı
Kubraakgn0 Serapjjj Ben doğum kontrol haplarını bırakalı bir ay anca oluyor kaç ay sonra hamile kalabilirim acaba bi bilginiz var mı doktor belli olmaz bu ayda olabilir 1 senede olabilir dedi ama tahmini ne kadar sürüyor hiç bilmiyorum
Kubraakgn0 Serapjjj Yok bir sıkıntı söylemedi yumurtalıkların çok iyi sadece biraz üşütmüşsün oda bol bol su içmeyle geçer dedi 2 tane antibiyotik yazdı 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi
Kubraakgn0 Betul-97 Ben daha hiç folik asit kullanmadım zaten daha 9 aylık evliyiz anca deniyoruz ama bilen birileri varsa yrdımcı olurlar inşallah ☺️
cokbilmismom Vifolic kullandım gebelikten önce ve 21. Haftadayım Hala kullanıyorum aynı zamanda multivitamin içeriyor . Ama folic asitin tek başına gebeliği kolaylaştırma gibi bir etkisi yok. Onun için başka takviyeler var
Kubraakgn0 cokbilmismom Doğrudur ama doktor daha yeni denemeye başladığımız için sadece folik asit verdi bu ay ilk kez denedik daha bizde bakalım nasipse yakında olur inşallah ☺️🙏
Ecnrclk Bende doktora hamile kalmak istiyorum 1 buçuk senedir denediğimiz halde olmuyor dedim elenatal 1 verdi, onu kullandığım ay hamile kaldim şuan 4 aylık hamileyim 🤗
Kubraakgn0 Ecnrclk Bende söyledim ama kaç aydır hap kullanmıyorsun dedi daha bir ay oldu bırakalı dedim erken daha yumurtalıklarında sıkıntı yok folik asite başla bir kaç aya bakarız tekrar bidahaki aya kontrole gel dedi inşallah banada nasip olur bir an önce ☺️🙏
Kubraakgn0 Ecnrclk Bu ay ovilasyon süresinde bir dolu bir boş olarak değerlendirdik ama ilk aydan olmaz diye umutlandırmak istemiyorum kendimi daha regl olmama 8 gün var
Ecnrclk Kubraakgn0 tabi ki umutlandırmayın kendinizi akışına bırakın ben 1 buçuk sene boyunca her ay test yapıyordum vücudum benimle oyun oynuyordu resmen 6 aylık evliyken 1 aylık hamileydim düşük yaptım sonrasında 1 buçuk sene hiç olmadı psikolojim bozuldu düşük yaptığım içinde vücudum her ay benimle oyun oynadi adetim 5 gün gecikiyordu 3 gün gecikiyordu her ay test yapıyordum yani sürekli o teste negatifi görünce ağlıyordum tam umudu kestim hapı da aman doktor verdi içeyim bari diye içiyordum yani hamile kalmışım Allah sizede nasip etsin inşallah dualarım sizinle🙏🏻🤗
merve_alan04 Kubraakgn0 gebe kalmayı düşünen anneler 3 ay önce ama eğer gebe kaldıysa aynen devam 3 ayda gebeyken kullnılır büyük önemi var folik asitin vücud depolamaz onu günlük almalıyız
Kubraakgn0 merve_alan04 Anca kontrole gidebildim o yüzden yarından itibaren başlicam bende nasipse bakalım