Dy_55 Emineacr aliodum bırakmıştim doktor ağrın hafifleyince bırakma devam et mutlaka dedi iki gundur içiyorum ama yürüyemikm karnimda ayrı bir ağrı var sanki bebek içinde esniyor bazen regl sancısı ve vajinamsa baya ciddi baskı var umarım geçer
leylaaa1268 Emineacr 21 haftayadım, Allahın izniyle bu hafta sonu gidicemm, çok heyecanlıyım🤲🏻🐣nasıl gördün detaylı gözüküyomuu? 🫶🏻😍
25merve Benim ara ara bebek toplanıyor bir kasılma oluyor yaşayan var mı benim 3. Gebeliğim ama diğerlerinde hiç böyle bişey yaşamadım bide son doğumun üstünden 10 yıl geçti belki de unuttum ☺️ detaylıya 20+3 de girdim çok güzeldi 🧿 22+6 yız biz bu arada
Emineacr 25merve benm de öyle bugün sordum sertleşiyor baya dedim normal büyüyor oda alışmaya çalışıyor kendine yer açıyor dedi doktor
25merve Emineacr ay çok sevindim bunu okuyunca randevum 25inde bende soracaktım içim rahatladı kafama takıyordum teşekkür ederim ☺️
Safie2020 Emineacr bennde dün girdim 23+ olduk devlet hastanesi göstermedi ekranı cevirmedi kendisi baktı . Hiç kıyafet almadım daha 😱
Boncukk123 Safie2020 benim 2.5 dakıka surdu canım beynıne baktı kalbine baktı boyu kiloyu söyledi cıkarttı odadan noldudugunu anlayamadım
Safie2020 Emineacr ölçümler bitince gösteririm demişti su kafası kolu karnı falan dedi sonra da bı tane resim verdi
Mltm48 Tam 23 haftalığız💙 detaylıya girdik çok şükür herşey yolunda kıyafet aldık biraz biraz ama büyük alış verişe başlamadık daha ☺️
gata Biz de ikizlerle 22 olduk 🙏 riskli olduğum için yatarak geçiriyorum malesef. Park yatak ve oto koltuğu almıştım 🥲
Boncukk123 Emineacr bende dün girdim canım hic memnun kalmadım devlette girdim 22+3 üm ozele gideceğim nasib olursa
Boncukk123 Akduygu bende oyle 7 kilo aldım bide 22 hafta boyunca degıl 14 e kadar hic almadım sonrasında aldım iştahım cok açıldı durduramıyorum kendımı daha şimdiden bir de kilolu hamile kaldım zaten
Mirach 21+2 yiz bizde :) cumartesi detaylı ultrason var. Heyecanda var tabi☺️ 3 parça kıyafeti var henüz
meraldurmaz 22+5′ten selamm ☺️ Detaylı ultrason yaptırdık geçen hafta kime benziyor çok anlamadık. Biz de kıyafet aldık sadece 😕 Kız olduğu için elim hep elbiselere gidiyor ☺️
Emineacr meraldurmaz ☺️☺️doğumları mevsim olarak ince mi kalın mı arasından kaldığımızdan insan bir tereddüt ediyor