Dy_55 Emineacr ağrım var dört dönüyorum doktor normal dio benim her yerim ağrıyor doğum sancısı nasıldır acaba bu böyle ise bu bile dayanılmaz 🥺
leylaaa1268 Emineacr 21 haftayadım, Allahın izniyle bu hafta sonu gidicemm, çok heyecanlıyım🤲🏻🐣nasıl gördün detaylı gözüküyomuu? 🫶🏻😍
Safie2020 Emineacr bennde dün girdim 23+ olduk devlet hastanesi göstermedi ekranı cevirmedi kendisi baktı . Hiç kıyafet almadım daha 😱
Myrtle Emineacr hala 0 esyasi var 😂 ara tatildeyken aliriz diye dusunuyoruz. Trendyolda favoriye atiyorum dusunduklerimizi 😀😀
Misal5 Bademkaju biri de benim ❤️ Ay bu ara inanılmaz bir sırt ağrısı yaşıyorum tam kürek kemiklerimin altında. Bir de salgından nasibimi aldım 🥹
Boncukk123 Akduygu bende oyle 7 kilo aldım bide 22 hafta boyunca degıl 14 e kadar hic almadım sonrasında aldım iştahım cok açıldı durduramıyorum kendımı daha şimdiden bir de kilolu hamile kaldım zaten
tubaa_grl Misal5 Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize😊 Sizin de alt karın ve göbek çevresinde ağrınız oluyor mu
Anonimoo Bende cuma gireceğim detaylıya yarın da normal kontrolüm var bugün rüyamda eşime benzediğini gördüm heyecandan artık rüyalarıma girmeye başladı😀
Misal5 tubaa_grl bi ara göbek kaslarım sanki aşırı mekik çekmişim gibi ağrıyordu ama geçti. Bence normal artık bu haftalarda karın iyice büyüyüp öne çıktı çünkü, merak etmeyin 🥲
tubaa_grl Misal5 benim ilk hamileliğim ve ilk haftalardan beri sıkıntılı geçiyor o yüzden en ufak bir şey de evham yapıyorum malesef doktor normal dese bile inanasım gelmiyor iyice korkuttular beni🥲
Misal5 Mertsmother inanın hangisi hareket hangisi bağırsak hareketi onu bile anlamıyorum çoğu zaman, bence anlayamıyoruz şuan çok hareketliler yoksa