matmazellayy Selinmoon amin canım kız anneleri olaraktan bir sıfır öndeyşz bence ikinci çocuğa abla olur 😄😄
nazazra24 matmazellayy ben de kız bekliyorum oğluşum da var kızım da olacak Allahın izniyle o kadar mutluyum ki sağlıkla gelsin prenseslerimiz 😍♥️
matmazellayy ressamanne_ çok harika bi duygu bence doğsun daha güzel olacak annesiiii ya kızlar başka diyor herkes
matmazellayy Eslem2112 onun o ağzını öp öp of çok tatlılar ya birde anaç yapısı var kızların sahiplenme bak gör nasıl rahat edersin ikinci de ikisi de büyüyünce hep o bakmak ister arkadaş olurlar
ilkgozagrim__ matmazellayy oooo baya varmışş anooo ben sukur edeyim o zamannn cok da bişey kalmamis senin yanında benimkisi 🤭
matmazellayy ressamanne_ şuan kız çocuk bilmediğin içindir 2. Olunca bide ilkini çok önemsiyor insan belki ondan hayırlısıyla rabbim kucağımıza almamızı nasip eylesin 😁💘💘💘
ressamanne_ matmazellayy kız olan oğlanı oğlan olan kızı bilmiyor tabi. Ama erkeklerle anneler arasında farklı birbağ oluyor, babalarlada kızları💜 Oğlum çok akıllı naif uysaldı belkide ondan çok sevdim 🤗 kızlar cadı oluyor biraz inşallah buda uysal olur🙈
matmazellayy Selinmoon bende işte o yüzden çok başka oluyor rabbim sağlıkla kucağınıza almamızı nasip eylesin
Sehermahsum7321 matmazellayy ilk çocuğum erkek :)) 3 yaşında şimdi de hamileyim kızım olacak erkek anası olmak çok zor kız anası olacağız bende sabırsızlıkla bekliyorum
matmazellayy Sehermahsum7321 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eylesin Benim ilk gebeliğim hep çok istedim ilki abla olsun kız olsun diye kabul oldu 😄😄
Sehermahsum7321 matmazellayy bende hep ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim abim yoktu hep kendimi çaresiz hissediyordum yüce rabbim hepimizin gönlüne göre versin her iki meyveyi de tatmayı nasip etsin
matmazellayy Sehermahsum7321 amin canım rabbim hayırlı evlatlar eylesin evlatlarımızı her ikisinden de bizleri mahrum eylemesin
Esra_4774 matmazellayy öğrendiğimde taclı kızım şarkısını dinleyip ağladım mutluluktan anşatılmaz bi duygu yaaa 🥲🥰🤲
matmazellayy Esra_4774 ay ama gerçekten çok güzel bir duygu ya farklı hissettim bende gözlerim doldu o kadar mutlu oldum ki anlatamam