matmazellayy ilkgozagrim__ ay maşaAllahhh bende işte ilk çocuk kız olsun istiyordum çok şükür oldu rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı hayırlı evlat eylesin
matmazellayy oylesinebiri0 boşver o zaman o cahilleri takma kızımız olucakkkkk kızımız boşver milletiiii 😄😄
oylesinebiri0 matmazellayy Aynen ya şimdiden hayal ediyorum bunalrı alacam giydiricem saçını yapacam falan düşündükçe bir hoş oluyor 🌸
ressamanne_ matmazellayy sağlıkla gelsin. Bende hep ilk oğlum olsun istiyordum kabul oldu oğlumla aramızdaki aşk bambaşka. Şimdi de 13 haftalığım bu kez kız bakalım neler yaşayacağız çok yabancı hissediyorum kıza🙈
matmazellayy ressamanne_ çok harika bi duygu bence doğsun daha güzel olacak annesiiii ya kızlar başka diyor herkes
matmazellayy Selinmoon amin canım kız anneleri olaraktan bir sıfır öndeyşz bence ikinci çocuğa abla olur 😄😄
Eslem2112 matmazellayy baldan tatlılar canım öper beni şimdi kardeşi oluyor anne bebek dio kardeş dio karnımı öpüp sarılıyor Allah’ım bilmiyorki oda bebek yazarken bile opesim isirasim geliyor
matmazellayy Eslem2112 onun o ağzını öp öp of çok tatlılar ya birde anaç yapısı var kızların sahiplenme bak gör nasıl rahat edersin ikinci de ikisi de büyüyünce hep o bakmak ister arkadaş olurlar