Annesii23 yalan söylüyor muamelesi yapmıyorum olanı söylüyorum siz denk gelmemiş olabilirsiniz ama ben o kadar çok denk geliyorum ki postlarda kadın sezeryan olmuş ama normal doğumu yaşamadan ilk önce yerin dibine sokuyor sonra sezeryanı olup çok kolaydı diyor sözde normal doğum yaparsanız sarkma genişleme yırtılma kesi olur diye insanları korkutuyor. Sezeryanı olmuş biri diyor bunu sonrs bir bakıyorum başka bir postta ( doğum postlarında değil sohbet kısmında) gerçeğini anlatıyor kötüydü ağrım var ayağa kalkamıyorum diyor niye yalan söylüyor ki zorlunlu sezerysn olanlara asla birşey demem ama hem keyfi olup hem yanlış yönlendirecek oldu ya baska
o zaman bu insan gelecek doğrusunu anlatacak ilk önce veya daha dogurmadan yaşamış gibi oh sezeryan çok rahat normal doğumda şunlar bunlar oluyor demeyecek benim lafım olmus gibi yapıp olmayanlara benim en büyük farkimda bu kişilerden 1. Olduğum doğum şeklini anlatıyorum olduğu gibi 2. Yalan söylemiyorum.
Ne güzel sizin kolay geçmiş ama sonuçta ben orda ne diyorum
yaşamadıkları şeyi yaşamış gibi anlatıyorlar
Kadın daha dogurmadan diyor bunu
sonuç olarak bu bir ameliyat illa ki ağrın olacak yardıma ihtiyacın olacak
Bu söylediğimde de ameliyat tipi olduğu için yazmış oldum bunun büyüğü küçüğü yok sonuçta illa ki bir ağrı sızı oluyor bunu anlatmaya çalışıyorum.
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.