Rose21 MineKarahasanolu benim de erkek hareketli aynen gece uyuyamiyorum ama valla bilsem hurma ağrıyı azaltıyor zorlar kendimi yerim.
Hilallalal Rose21 aynıyız 🙈 banada doktor 4 Ocak dedi ama o kadar ağrım oluyor ki hem biran önce gelsin istiyorum hem de yıldan dolayı Ocak olsun diyorum🤦🏼♀️ Geleceği gün belli zaten illaki ama insan meraklanıyor işte 😊
Rose21 Hilallalal normal mi senin cnm? Valla ben de merakla bekliyorum. Ağrılar sertlesmeler beni mahvetti.
Mduygum Rose21 kiz ocaga sarkmasin cocuk okula bir sene gec gider hayatindan bir sene calinmasin 😒 Hayirli ugurlu gelsin canim
Hilallalal Rose21 normal şimdilik canım ama doktor su azalırsa sezeryanla alırım diyor 😔 çatı kemiğim o kadar ağrıyor ki iyice ördek gibi yürüyorum 😂
Rose21 TubaSerinkaya 2 gece evvel 4 kere adet sancısı gibi oldu durdu lakin ne nst de kasılma var ne de rahim ağzımda açılma var. Sadece bebeğin sertleşmesini hissediyorum o fena biraz. Ocak ayında sarkabilir dedi doktor belli de olmaz.
mrtgnc Rose21 bizim de son gün 4 ocak inş bekler ocağı ☺️ Sürekli gün sayıyorum şu kadar kaldı yılbaşına diye 😂 1 ocak geçsin isteğe bağlı sezeryan olcam hemen 😂
Rose21 TubaSerinkaya kesinlikle ben de bunaldim şu ocak meselesi olmasa full hareketlere başlamıştım.
Secily Rose21 benim de doktor 3 ocaga randevu verdi ondan öncesinde de nst bakacaz bebiş henüz dogum kanalında değil girsin diye yuruyuslere basladım sizce ocaga kadar girer mi🧐
Rose21 Secily şimdi ben de bazen yürüyorum lakin asıl hareketlere ocakta başlayacağım gerçi 4 ocağa kadar etki eder mi bilmem ama ya aralıkta doğarsa diye de korkuyorum 😁 evet bol yürüyüş ve squat öneriyorlar. Girer kanala diye düşünüyorum.
deletedmom6295 37+4 son bir haftadır gece sancıları ve gün içinde gelen adet ağrılarım var. yokluyor sıpam ve normal doğum süresini pek bekleyeceğe benzemiyor. şekerden dolayı planlı sezaryen olma kararı aldım doktorumla ve herkes aralık sonu olma ocağın ikisini bekle diyor. öncelikle ben beklerim ama sağlık bekler mi yılbaşı gecesi sancım tutarsa doktorum gelir mi hastanede nasıl bir ortamla karşılaşırım bilemediğim için de kafayı çok takmamaya çalışıyorum bu yıl meselesine. biz anneler de tabi ki iki üç günden erken yaş alsın istemiyoruz evladımız ama bu cümleyi o kadar duydum ki ‘sık dişini 2019 da doğur’ diye artık bunu diyeni duyunca boğmak geliyor içimden 😃
Kubragezgic Kızlar bende aynı durumdan müzdaribim. Yılbaşı gecesi tam 39.u haftayı dolduruyoruz. Bana 28 i dendi ama 3 günden bir sene kaybetsin istemiyorum dedim ya 31 dedi ya da ayın 2 si dedi. Başta ocak 2 yi kabul ettim sonra çok kararsız kaldım aralık 31 e aldırdım. Normal doğum ocak 7 gözüküyor o yüzden korktum biraz . Tabi ne zaman geleceği hiç belli olmazda. Napacagimi bilmiyorum ben dayanirimda o dayanır mı durur mu hiç bi fikrim yok. Ocak 2 ye mı randevu alsaydım bende. Arayıp çok gün degistirdigim için de kız en sonunda son kararınız mı dedi bende evet diyip 31 i onayladım. Kimligide 1 yazarlar inşallah 😁 inşallah yanlış bi tercih yapmamışımdır ama çok kararsız kaldım.
UlkerSD Kubragezgic bizim de Doğum yaklaşık tarihi 31 Aralık normal Doğum gözüküyor ama doktora sordum kimlikte 1 Ocak yazdırabilir miyiz öyle olursa diye eskisi gibi değil artık doğduğu gün için kimlik çıkıyor dedi
Rose21 UlkerSD işte ben de emin değildim kimisi nüfusta sorun çıkmaz diyor kimisi çıkar diyor kesin bilgi sizde galiba.