Esraclskn Doğumuma son 1 gün kaldı ama ben hiç bir sey hissetmiyorum ne bir heyecan ne de başka bisiy.esim ve kayınvalidem benden daha heyecanlı.Bende bi sıkıntı mı var acaba ??
Bayoloji Esraclskn inan bende ayni durumdaym cok karisik duygularim ama eminim hastaneden iceri girince kalbimiz kut kut atacak benimde cumartesi Allah izin verirse Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🌺
deletedmom01 Esraclskn Soguk kanlı olabilirsin canım 😊 benim daha cok var ama ben simdiden heyecan yapiyorum agliyorum 😊😊
Burak-ve-annesi Esraclskn bende aynı hiç birşey yok eşim çok heyecanlı bende mi bi problem var diye düşünüyorum
FatihZehraYlmaz Ay negüzel işte 🤗 Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşAllah ❤ Normalmi sezeryanmı olacak?
Esraclskn Bayoloji insallah oyle olur cunku simdiye kadar herhangi bi sey hissetmiyorum esim de diyor ki biraz odun olabilir misin? Ben anne olucam adam benden daha heyecanlı anlamadım.
Esraclskn deletedmom01 korkma allah kolayını verir.sen sadece bebisi dusun gerisi bi sekilde oluyor canim
deletedmom01 Esraclskn ben korkuyorumda sadece onu kucagima alacagim an aklima geliyor oturup agliyorum duygulaniyorum birden evlat bambaska biseymis gercekten 😊
Rain81 Esraclskn ben çok korkuyorum 😩 ve korkumdan heyecanımı Sevincimi yaşayamıyorum haftaya Benim Doğumum, bugün hastanede hüngür hüngür ağladım korkudan
Esraclskn Burak-ve-annesi walla inanır misin bende aynı şeyi hissediyorum sıkıntı bende herhalde diyorum.bu kadar sakin olmam bana da normal gelmiyor.
semabrcn yarın benimde doğumum var okadar heyecanlıyım ki stres atayım diye kalktım cay kek yaptım kayınvalidem eşim falan sakin beni sakinleştirmeye çalışıyolsr benim elim ayağıma dolaşık allah yardımcımız olsun inşallah❤