Talyaninannesi _Mother_ Benim de bat 22. Testim bitmişti, erkenden test yapmaya başlamayayım diye almamıştım. Sipariş verdim yarın gelir. O zamana kadar olmazsam yapacağım. Bugün regl olacakmışım gibi ağrım var.
_Mother_ Talyaninannesi anladım canım bende Kasım ve Aralık ayında çok fazla test yaptım evde 1 tane var bu ay daha hiç yapmadım 23 ünü bekliyorum bende iyi dayandım inşaallah adet olmayiz da gebelik vardır bide adet ağrısı diyorsun yaa ağrı çeşidini tarif edermisjn
Ozlem5450 Bende de kasık bel ağrısı var ama hani sökülecek milim de sökğlemiyormuşum gibi ama hatadır yani yaklaşık 2 haftadır böyleyim umarım hamileyimdir
Neva_aydn Ozlem5450 aynen bende o durumdayım ama benim bu iki gündür öyle bat yarın benim adet olmazsam pazartesi günü kan vericem ama hem korkuyorum hemde umudum yok
Ummhny Neva_aydn Ben 6 gün kala idrar testi yaptım negatif gördüm bat 21-22 Ocak sadece bekleyeceğim . Adet ağrısı çekiyorum
Sinemm68 Rabiul ay benim de şu an adetime 10 gün var aşırı kasık ağrım ve gaz sancım varda gerçi geçen ay leke bile gelmişti pembe olmadı ama bakalım bu ay artık
Ozlem5450 Talyaninannesi hayır henüz yapmadım erken çıkmaz sa üzülürüm diye salıya kadar beklemeyi planlıyorum durabilirsem😂😂
Arya10 Meslina0679 bat 22 Şimdi yaptım testi ilk idrar değil ama eşim alıp gelene kadar tutamadım yaptım sonrdaki idrar 🤣
_Mother_ Arya10 3.cizgi gözle görünüyor ama ortada ki kırmızı dağılma aklımı karıştırdı test mı bozuk yada fazla mı idrar damlattın acaba kuruduktan sonra o kırmızılık dağıldı mi bide
Ozlem5450 Arya10 umarım vardır aşırı sökülecek gibi şişlik kasık ağrım var ama bende hala ümitliyim 🙏
Arya10 _Mother_ fazla damlatmış olabilir canım yavaş ilerliyordu baktım ortaya gelince durdu bende biraz daha damlarım öyle ilerledi sonuç bu bakalım