Neva_aydn Ayselcnt benimde bat 20 yapicaktim ama yapmadım bende eminim bu ay tutmadı adet olmayı bekliyorum umudum yok açıkçası ama kendime sıkıntıda yapmıyorum aklımı hep yumurtlama zamanına götürüyorum bir an önce gelsin düşüncesi olduğu için kafamda acaba hamilemiyim test yapayimmi düşüncesi girmiyor
Ayselcnt Neva_aydn bende aslında bu ay çok umutlu değilim.. geçen ay kimyasal geçirdim..bu nedenle regli tarihim doğrumu ondan bile emin değilim şuanda..normalde düzenlidir ..
Talyaninannesi Bat 22. Çok ağır bir grip- Kovid ne olduğunu bilmiyorum geçiyorum. Mecbur parol ve vitamin alıyorum. Ihlamur içtim. Hamile miyim bilmiyorum ama ovulasyon testi ile günü değerlendirmiştim. Artık hayırlısı her şeyin.
Talyaninannesi Neva_aydn Haklısın, ama ateşim çok yükselince artık mecbur kaldım. Artık hakkımızda hayırlısı. Bekleyip göreceğim.
Neva_aydn Ayselcnt hmm onceki adet tarihine göre git bakalım nasip kısmet bekliycez ama ne biliyim ben mesela geçen ay bir gafta boyunca kahverengi lekelenme gördüm bu ay doğru düzgün akıntım bile yok
Neva_aydn Ayselcnt inşallah kuzum ☺️ama benim hiç umudum yok gebelik olarak belirtimi bilmiyorum ama herşeye çok çabuk sinirleniyorum hemen aglayasim geliyor
Ozlem5450 Talyaninannesi test yapmadım yazacaktım yanlış oldu 7 gün önce erken test yaptım negatif çıktı ama okadar erken zaten doğru çıkmıyor Muş 2 aydır henüz deniyoruz o nedenle biraz tecrübesizim testler konusunda normalde beklenen tarihim 21 Ocak eğer olmaz sa hafta içi kan vermeyi planlıyorum
_Mother_ Test yapan var mı benimde bat 22 bu ay daha test yapmadım 9 Ocak yumurtlama 11 Ocak çatlama gerçekleşti 10 ocakta tek birliktelik olabildi
Talyaninannesi _Mother_ Benim de bat 22. Testim bitmişti, erkenden test yapmaya başlamayayım diye almamıştım. Sipariş verdim yarın gelir. O zamana kadar olmazsam yapacağım. Bugün regl olacakmışım gibi ağrım var.
Zeyna27 _Mother_ 8 ocakta iğne vuruldum çatlatma 9 -10 Ocak ilişki Gün gün testlerim böyle önce negatif oldu sonra pozitif yarın da yapıp kan vereceğim bat 22
Arya10 _Mother_ canım benimde bat 22 erken gebelik testi yaptım ilk idrarla şimdi negatif halbuki diğer testler de silik çizgi vardı