Patito__ Seval0Seval cnm kilolu deilsen gozukur ama vajinal baktirmak istemiorsan cuma gunu git kesin olsun Allahin izniyle
Seval0Seval Ebru_y 6+2 ama geç döllenme benim ki ayın 22 de değerlendirdim sadece 3 Aralık da regl günüm dü
Seval0Seval Mavispembis1_ 6+2 diyor ama benimki geç yumurtlama oldu 1 kere yaptım diye biliyorum cnm nasıl olucak tam gerçek kaç haftalık bilemiyorum
Ebru_y Seval0Seval görünmeme ihtimalide olabilir o halde . Sanırım benimkisi bu haftalarda görünmüştü
Mavispembis1_ Seval0Seval tamamdır işte doktor onu ileri atıyor genelde. İnternette gebelik haftası hesaplama var ordan ilişki tarihinizi yazarsanız haftalık hesaplar şu an 6 değilde 5 gibisiniz çünkü benimde adet tarihim 5 ocaktı ama 28 inde oldu geç döllenme yani şu an 5+0 haftalık.
Seval0Seval Ebru_y çarşamba betam 724 dü cuma gittim idarar sıkışık ol demişler bende lavaboya gittim vajinalden baksak görünür dedi ama ben istemedim çarşamba gel dedi yarın dün sağlık ocağı öylesine kan aldı benden
Seval0Seval Ebru_y ama dün eşime dedim çarşamba gitmem cuma gidim yok dedi 3 düşüğüm var diye heralde korkuyoruz
Ayys6-nr Seval0Seval bir dakikada bile bekleme belki iğne başlayacak ,ya da progestan verecek düşük olmasın diye sakın aksatma
SeLyy Benim beta 4304 dü dün , bugün doktora gittim kese göründü ama vajinal muayene yaptı ultrasonla . Haftam da 6+2 ama ultrasonda 6+0 çıktı . 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi
Zlem_bilgic Merhbalar 3ocak da çatlatma oldum dayanamayıp 14kadımda betama baktırdım 5.99çıktı sizce gebemiyim