Miracleee Deletedmom_85 evet canım normal istiyorum 37 haftada yapılacakmış çatı muayenesi canım. İlk nst de haftaya başlıyor sonra 2 haftada olcak muayeneler. İyice sona doğru yaklaştık.
Deletedmom_85 Miracleee Sorma ya ben 36 haftalik oluyorum önümüzdeki hafta . doktor sonra her hafta çağırdı insan böyle daha sık gidince daha da iyi anlıyor sona geldiğini 🥹
EbruOge Iremco12 bu haftalarda yalanci sancilar normal . Dogum sancisi ise tarif edemem ama geldigi zaman anliyorsun😁
Dolphin16 Iremco12 yalancı kasılmalardan çok farklı bişey anlatılmaz yaşanır . Hem bel hem kasık ağrısı aynı anda geliyor ama regl ağrısının 100 katı çığlık attırıyor .
Miracleee Deletedmom_85 ayy canım benden önce deneyimleyeceksin inşallah. En kolayı olsun. En çabuk doğum olsun hayırlısıyla
Deletedmom_85 Miracleee İnşallah canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin duaların sana geri dönsün inşaallah 🩷
havakervan Iremco12 Acı eşiğimin yüksek olduğunu sanırdım ta ki doğum yapana kadar ölüyorum sandım öyle bir acı, ağrı. Allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun canım
merrvenr Hilalhamzaa olsun sağsağlim bebişinizi almışsınız dua edin lütfen bizlerde sağ sağlim kavuşalım
Mervs Zeynomsu kimseyi dinleme bebek istedigi şekilde gelsin o tercih yapıyor nasıl gelmek istedigini 🥰